Naar inhoud

Agentschap van Antwerpen

Een afspraak maken

Team

 • Aurélien Van Caloen

  Branch Manager

  Aurélien Van Caloen

  Branch Manager

  aurelien.vancaloen@microstart.be

  +32(0) 484 97 42 25

  Na een managementstudie en 1 jaar ervaring als financieel controleur, besloot ik mij te wenden tot de microfinancieringssector, met de wens om betekenis te geven aan mijn dagelijks werk. Een aanvullende masteropleiding in microfinanciering in combinatie met stages in dit vakgebied overtuigde mij om in deze sector door te zetten, naar een werk in het vakgebied toe. Als leider van het microkrediet in België en met een dynamische geest leek microStart een logische keuze in mijn onderzoek. Sinds januari 2018 werk ik daar op operationeel niveau om te proberen zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het realiseren van hun dromen.

 • Casimir Reijnders

  Advisor

  Casimir Reijnders

  Advisor

  casimir.reijnders@microstart.be

  Met mijn diploma Sociologie en TEW heb ik me eerst gelanceerd in de auditsector. Echter wil ik me sociaal engageren om startende ondernemers te begeleiden bij hun zelfstandige activiteiten.  Het vertrouwen hebben in mensen zodat ze zich volledig kunnen ontplooien en integreren in de maatschappij is hierbij cruciaal. Aan dit vertrouwen wil ik meebouwen. Want iedereen die goesting heeft om te ondernemen moet hiervoor de kans krijgen. 

 • Klara Vossen

  Advisor

  Klara Vossen

  Advisor

  clara.vossen@microstart.be

  Tijdens mijn opleiding politieke wetenschappen hoorde ik voor het eerst van het bestaan van microkredieten. Ik zag er onmiddellijk de meerwaarde van in. Mijn latere ervaring in de banksector en mijn werk bij een kleine zelfstandige zorgde ervoor dat ik mij echt wou verdiepen in het ondernemerschap.  

  Bij Microstart kan ik het economische en sociale aspect met elkaar in verbinding brengen. Ik werk hier elke dag schouder aan schouder met ondernemers die hun plannen willen waarmaken maar hierbij een duwtje in de rug kunnen gebruiken.