Naar inhoud

Agentschap van Gent

Een afspraak maken

Team

 • Hassan Abo Esmail

  Branch Manager

  Hassan Abo Esmail

  Branch Manager

  hassan.aboesmail@microstart.be

   

  Ik heb een Engelse literatuur gestudeerd, ik had eigenlijk nooit de verwachting om mijn loopbaan te heroriënteren in de richting van de microfinanciering.Ik ging aan de slag voor een NGO dat zich bezig houdt met microfinanciering bij The First MicroFinance Institution-Syrië in verschillende functies: eerst als Credit Advisor, dan in de Credit Control Unit, Risk management en Compliance afdeling in het hoofdkantoor. Microfinanciering is een passie voor mij en onderdeel van mijn persoonlijkheid. Het was voor mij dan ook een logische stap om ook in de microfinancieringssector België te gaan werken, namelijk microStart.In mei 2017 ben ik begonnen als vrijwilliger, en in oktober 2017 kon ik aan de slag gaan als kredietadviseur.

 • Sarah Nys

  Advisor

  Sarah Nys

  Advisor

  sarah.nys@microstart.be

  Bij  microStart  wil ik creatief ondernemerschap helpen verwezenlijken en tegelijk sociale inclusie bevorderen. Ik heb een masterdiploma sociologie behaald, met als major conflict & development. Bovendien heb ik internationale werkervaring opgedaan als accountmanager Benelux bij een Start-up bedrijf in Spanje dat duurzame reizen aanbiedt. Mijn sterktes die goed van pas zullen komen in de job van microkrediet adviseur zijn mijn goed inlevingsvermogen en mijn open houding naar anderen toe 

 • Sara Loveniers

  Advisor

  Sara Loveniers

  Advisor

  sara.loveniers@microstart.be

  Hallo! Ik ben Sara, en ben net begonnen als microkrediet adviseur in Gent. Ik begin graag aan dit nieuw avontuur bij microStart, met de diploma’s sew/tew en Globalisation & Development in de hand en met wat ervaring als operationeel manager. Hierbij hoop ik veel mensen te kunnen helpen met het uitbouwen van hun droom en zo een positieve impact te hebben. Ik kijk er ook alvast naar uit iedereen te leren kennen voor een toffe samenwerking!

 • Elmehdi Lagrit

  Advisor

  Elmehdi Lagrit

  Advisor

  elmehdi.lagrit@microstart.be

  +32488 25 49 77

  Sinds mei 2018 ben ik aan het werk bij microStart. Ik ben toen begonnen als onthaalbediende met een artikel 60 contract. Door een aantal verschuivingen binnen het bedrijf was er een opportuniteit als Community Officer vrijgekomen in het Kantoor van Gent. Doordat ik een rasechte gentenaar ben, Gent zeer goed ken en daardoor weet waar de verschillende communities gesitueerd, zijn leek het voor mij een leuke uitdaging om te solliciteren voor deze functie. De functie als community officer is een zeer uitdagende maar belangrijke functie binnen microStart. Bij microStart focussen wij ons onder andere op mensen met een migratieachtergrond, het is ook zeer belangrijk voor deze mensen om gehoord te worden en geholpen te worden in de noden dat de mensen hebben. Ook is het zeer belangrijk om deze mensen hun vertrouwen te winnen en te tonen dat wij hen willen helpen. Voor mij persoonlijk is het een zeer toffe job, want je komt in aanraking met zeer veel verschillende culturen en mensen van andere origine. Het verruimt ook mijn kennis als persoon en dit vind ik een zeer belangrijk gegeven in mijn job. Zo kan ik steeds blijven bijleren: is het niet door ons job zelf, dan is het door onze klanten.