Naar inhoud

Permanentie Verviers

CRVI

Een afspraak maken

Team

 • Salimatu Djalo

  Branch Manager

  Salimatu Djalo

  Branch Manager

  salimatu.djalo@microstart.be

  Salimatu is afgestudeerd in marketing en al ervaring opgedaan bij een Brusselse Start-up als office manager en marketing consultant.
  Ze deelt dezelfde waarden en visie als microStart en is erg geïnteresseerd in de sociale en economische context waarin onze ondernemers werken. 
   
   
 • Hicham El Bekkali

  Advisor

  Hicham El Bekkali

  Advisor

  hicham.elbekkali@microstart.be

  Na 6 jaar ervaring op het gebied van communicatie en ontwikkelingssamenwerking in Marokko heb ik ervoor gekozen om naar België te komen voor een tweede master in interculturele communicatie en internationale organisaties. Vandaag heb ik de kans om mijn knowhow toe te passen op de bevordering van het ondernemerschap binnen de gemeenschappen van diversiteit in België. Het vergemakkelijken van de toegang tot informatie en het slaan van bruggen tussen verschillende gemeenschappen en Belgische instellingen staan bovenaan mijn doelstellingen bij microStart. En dankzij een dynamisch team dat vastbesloten is om een positieve impact te hebben op het leven van de mensen die het ondersteunt, ben ik ervan overtuigd dat deze doelstellingen zullen worden bereikt.

 • Juliette Dehenain

  Advisor

  Juliette Dehenain

  Advisor

  juliette.dehenain@microstart.be

  Ik heb een economische opleiding en ik ben naar microStart gekomen met de wens om iedereen de kans te geven om een economische speler in België te zijn. Ik heb bewondering voor ondernemers die met hun creativiteit, durf en unieke vaardigheden een project naar eigen beeld durven maken. Hun doorzettingsvermogen en eerlijkheid alleen al zouden het volgens mij mogelijk moeten maken om externe financiering te verkrijgen, en ik ben er trots op deel uit te maken van een organisatie die zich vooral op deze twee kwaliteiten richt. Het is dan ook met groot enthousiasme dat ik me aansluit bij het microStart-avontuur om bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving.

   

 • Belinda Moulin

  Advisor

  Belinda Moulin

  Advisor

  belinda.moulin@microstart.be

  +32 485 69 54 55