Naar inhoud

Agentschap van Brussel

Een afspraak maken

Team

 • Mathieu Delvenne

  Branch Manager

  Mathieu Delvenne

  Branch Manager

  mathieu.delvenne@microstart.be

  0487325847

  Na het behalen van mijn diploma bedrijfskunde aan de universiteit van Namen heb ik 5 jaar in de detailhandel gewerkt, voor ik besliste naar Frankrijk te verhuizen. In 2019 begon ik daar bij Adie te werken.Mijn eerste stappen in de wereld van financiering zette ik als adviseur voor het opzetten van bedrijven in Nanterre, in de buitenwijken van Parijs.

  Tijdens mijn studies en mijn eerste werkervaringen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het ontwikkelen van talenten en in projecten die gericht zijn op een inclusievere samenleving. 

  Ik ben heel blij dat ik het team van microStart mag vervoegen, om zo de gelegenheid te bieden aan Brusselaars om hun projecten te ontwikkelen via het microkrediet met begeleiding.

  Ik kijk ernaar uit jullie te verwelkomen in het agentschap van Brussel!

   

 • Ikrame Faitha

  Advisor

  Ikrame Faitha

  Advisor

  ikrame.faitah@microstart.be

 • Sophie Delcorte

  Advisor

  Sophie Delcorte

  Advisor

  sophie.delcorte@microstart.be

  0032493406740

  "Il y a quelques années, de par mon entourage, mes activités et mon parcours à l’UCLouvain en sciences de gestion, j’ai été sensibilisée à l’économie sociale et solidaire. Très vite, ce fut une révélation pour moi et je me suis dès lors fait la promesse, qu’à mon tour, je travaillerais au développement et à la reconnaissance d’une économie centrée vers l’humain et l’équité sociale. 

   

  Je mets un point d'honneur à rendre les moyens de financements plus accessibles pour tous. En tant que conseillère, je veux permettre à toute personne désireuse de se lancer dans son projet professionnel d’avoir accès à des financements, mais également et par dessus tout à de la reconnaissance et de la confiance." 

 • Samia Batouche

  Advisor

  Samia Batouche

  Advisor

  samia.batouche@microstart.be

  002484378852

  "Travaillant depuis novembre 2019 au sein de microstart comme chargée d'accueil, ça a forgé ma conviction de donner à tout à chacun la possibilité d'entreprendre. Je suis ravie et enthousiaste de continuer à travailler avec microStart autant que conseillère aux côtés des porteurs de projet afin de concrétiser leurs ambitions. "

 • Jodi Walo

  Advisor

  Jodi Walo

  Advisor

  jodi.walo@microstart.be

  Na een eerste ervaring in risicobeheer in verschillende commerciële functies, besefte ik dat ik mijn jonge carrière wilde voortzetten in een organisatie met sociale impact.

  Werken voor microStart als adviseur is voor mij een kans om mensen in Brussel, ongeacht hun afkomst, te helpen hun dromen en ambities waar te maken door hen te begeleiden in hun ondernemerstraject.

  In deze functie kan ik mijn kennis op het gebied van analyse, financiën en management combineren met mijn sociale en communicatieve vaardigheden.

   

 • Maryame Faitah

  Reception Officer

  Maryame Faitah

  Reception Officer

  maryame.faitah@microstart.be

  Aangezien ik zelf ook zelfstandige in bijberoep ben in web development en digitale marketing, heb ik dezelfde zin om te ondernemen als de starters die bij microStart komen aankloppen. Dat is de reden waarom ik deel wou uitmaken van een organisatie die ondernemers ondersteunt en waarom ik heb gesolliciteerd voor de functie van Reception Officer. 

  Ik ben overtuigd van de positieve missie en waarde van microStart, dus ik hoop mijn ervaring als ondernemer ten dienste van iedereen te kunnen stellen.