Naar inhoud

Agentschap van Gent

Een afspraak maken

Team

 • Hassan Abo Esmail

  Branch Manager

  Hassan Abo Esmail

  Branch Manager

  hassan.aboesmail@microstart.be

   

  Ik heb een Engelse literatuur gestudeerd, ik had eigenlijk nooit de verwachting om mijn loopbaan te heroriënteren in de richting van de microfinanciering.Ik ging aan de slag voor een NGO dat zich bezig houdt met microfinanciering bij The First MicroFinance Institution-Syrië in verschillende functies: eerst als Credit Advisor, dan in de Credit Control Unit, Risk management en Compliance afdeling in het hoofdkantoor. Microfinanciering is een passie voor mij en onderdeel van mijn persoonlijkheid. Het was voor mij dan ook een logische stap om ook in de microfinancieringssector België te gaan werken, namelijk microStart.In mei 2017 ben ik begonnen als vrijwilliger, en in oktober 2017 kon ik aan de slag gaan als kredietadviseur.

 • Elmehdi Lagrit

  Advisor

  Elmehdi Lagrit

  Advisor

  elmehdi.lagrit@microstart.be

  +32488 25 49 77

  Sinds mei 2018 ben ik aan het werk bij microStart. Ik ben toen begonnen als onthaalbediende met een artikel 60 contract. Door een aantal verschuivingen binnen het bedrijf was er een opportuniteit als Community Officer vrijgekomen in het Kantoor van Gent. Doordat ik een rasechte gentenaar ben, Gent zeer goed ken en daardoor weet waar de verschillende communities gesitueerd, zijn leek het voor mij een leuke uitdaging om te solliciteren voor deze functie. De functie als community officer is een zeer uitdagende maar belangrijke functie binnen microStart. Bij microStart focussen wij ons onder andere op mensen met een migratieachtergrond, het is ook zeer belangrijk voor deze mensen om gehoord te worden en geholpen te worden in de noden dat de mensen hebben. Ook is het zeer belangrijk om deze mensen hun vertrouwen te winnen en te tonen dat wij hen willen helpen. Voor mij persoonlijk is het een zeer toffe job, want je komt in aanraking met zeer veel verschillende culturen en mensen van andere origine. Het verruimt ook mijn kennis als persoon en dit vind ik een zeer belangrijk gegeven in mijn job. Zo kan ik steeds blijven bijleren: is het niet door ons job zelf, dan is het door onze klanten. 

   

 • Zaraï De Pelsmacker

  Advisor

  Zaraï De Pelsmacker

  Advisor

  zarai.depelsmacker@microstart.be

  Gedurende mijn studie Bestuurskunde en Publiek Management aan de Universiteit Gent en mijn eerste werkervaring bij CIFAL Flanders, werd het mij duidelijk dat ik veel voldoening haal uit het creëren van sociale impact. Werken als adviseur bij MircoSart, bouwt verder op mijn interesse in het ondernemerschap en economische  kennis die ik gedurende mijn studie en werkervaring heb opgebouwd. Ik kijk er dan ook naar uit om binnen microStart mensen te ondersteunen in het uitbouwen van hun onderneming en op die manier kansen te creëren voor iedereen
 • Saman Douroudi

  Advisor

  Saman Douroudi

  Advisor

  saman.douroudi@microstart.be

  Na diverse jaren ervaring in de vastgoed- en bankwereld kreeg ik het gevoel dat het niet altijd even gemakkelijk is voor iedereen om zijn droom te realiseren. Iedereen heeft het recht om alles te geven voor zijn streefdoel en dit mag zeker niet belemmerd worden door iemands afkomst, inkomen, sociale situatie of opleiding. Ik wou mezelf als schakel zien om een meerwaarde te bieden tijdens de zoektocht van die mensen. Dit was ook de keuze om te werken voor microStart. Ik voelde me sterk aangetrokken door de visie van deze financiële instelling. Met respect, vertrouwen en professionaliteit doe ik er alles aan om de dromen van alle klanten succesvol te laten uitkomen.

 • Ahmad Zidan

  Advisor

  Ahmad Zidan

  Advisor

  ahmad.zidan@microstart.be

  Na mijn universitaire studies (bank-en financiereingswetenschappen) heb ik voor 5 jaar onder de functie kredietadviseur bij (the First Microfinance Institution-Syrië) gewerkt. Na deze ervaring, heb ik in 2010 beslist om een carrièreswitch te doen binnen de zakelijke ontwikkelingssector. Ik begon te werken als vertegenwoordiger binnen verkoop en zo opgeklommen naar de sales manager en business development manager binnen verschillende bedrijven in diverse landen. In maart 2021 ben ik de uitdaging als Community Officer bij microstart aangegaan.