Naar inhoud

Agentschap Digitale Kredieten

Een afspraak maken

Team

 • Emmanuelle Declève

  Chief Commercial Officer

  Emmanuelle Declève

  Chief Commercial Officer

  emmanuelle.decleve@microstart.be

 • Sara Loveniers

  Supervisor Digital Customers

  Sara Loveniers

  Supervisor Digital Customers

  sara.loveniers@microstart.be

  Na mijn studies Sociaal-Economische Wetenschappen, met afstudeerrichting TEW, wilde ik me meer verdiepen in de sociale en ontwikkelingseconomie. 

  Daarom besloot ik nog een studie Globalisation & Development te volgen, waarbij ik het belang leerde van microkredieten in de wereld. 

  Ook in België is het ondersteunen van de kleine ondernemers zeer relevant.  Daarom werk ik met veel enthousiasme bij microStart om zo kansen te kunnen creëren voor ondernemers en starters. 

  Elke dag komen we in contact met klanten met hun eigen dromen, die we mee proberen realiseren aan de hand van financiering, ondersteuning en advies. 

  Ik ben heel trots bij te kunnen dragen aan de sociale impact van microStart op onze samenleving!

 • Laila Dennoune

  Digital Advisor

  Laila Dennoune

  Digital Advisor

  laila.dennoune@microstart.be

  Ik heb ervaring in de telecom sector en heb vooral Sales en communicatie skills. Ik hou ook veel van bioscoop en radio. microStart is voor mij de gelegenheid om mijn verschillende facetten te combineren : het contact & dialoog met mensen, zowel als mensen helpen in het opbouwen van hun project, is echt iets voor mij !

 • Bert Steeman

  Digital Advisor

  Bert Steeman

  Digital Advisor

  bert.steeman@microstart.be

  Tijdens en na mijn opleiding Beeldende Kunst in Gent leerde ik hoe je met verbeelding en doorzettingsvermogen ideeën tot leven kunt brengen die impact hebben op je klanten. De voorbije 8 jaren had ik een leidinggevende functie als store manager en teamleader in de biosector. Ik heb in die rol een persoonlijkheid opgebouwd waardoor de klant bereid was te luisteren en die rode draad wil ik graag doortrekken bij microStart. Werken voor MicroStart trekt me persoonlijk erg aan omdat dit past in mijn visie van een samenleving waarin iedereen zoveel mogelijk kansen moet krijgen ongeacht culturele en maatschappelijke achtergrond.

 • Adham Zaghloul

  Digital Advisor

  Adham Zaghloul

  Digital Advisor

  adham.zaghloul@microstart.be

 • Rezelan Mechbal

  Digital Customer Advisor

  Rezelan Mechbal

  Digital Customer Advisor

  rezelan.mechbal@microstart.be

  Met 10 jaar ervaring op het gebied van klantenservice en klantenrelaties op afstand (call center en digitaal), heb ik de kans gehad om alle aspecten van het vak te ontdekken en in de praktijk te brengen, van klantenservice tot verkoop op afstand. Wat mij altijd gefascineerd heeft in mijn job is de directe relatie met de klanten maar vooral hun volledige tevredenheid.

  Na al mijn verrijkende ervaringen ben ik bij microStart gaan werken als digitaal consultant, overtuigd en overtuigd van de waarden en de impact van microStart op het ondernemerschap.

  Wat voor mij belangrijk is in mijn dagelijkse missies, is om mensen die hun professionele projecten willen opstarten, toegang te geven tot financiering en steun, maar vooral erkenning, vertrouwen, een luisterend oor, begrip en oplossingen!