Naar inhoud

Permanentie Verviers

CRVI

Een afspraak maken

Team

 • Salimatu Djalo

  Branch Manager

  Salimatu Djalo

  Branch Manager

  salimatu.djalo@microstart.be

  Salimatu is afgestudeerd in marketing en al ervaring opgedaan bij een Brusselse Start-up als office manager en marketing consultant.
  Ze deelt dezelfde waarden en visie als microStart en is erg geïnteresseerd in de sociale en economische context waarin onze ondernemers werken. 
   
   
 • Hicham El Bekkali

  Advisor

  Hicham El Bekkali

  Advisor

  hicham.elbekkali@microstart.be

  Na 6 jaar ervaring op het gebied van communicatie en ontwikkelingssamenwerking in Marokko heb ik ervoor gekozen om naar België te komen voor een tweede master in interculturele communicatie en internationale organisaties. Vandaag heb ik de kans om mijn knowhow toe te passen op de bevordering van het ondernemerschap binnen de gemeenschappen van diversiteit in België. Het vergemakkelijken van de toegang tot informatie en het slaan van bruggen tussen verschillende gemeenschappen en Belgische instellingen staan bovenaan mijn doelstellingen bij microStart. En dankzij een dynamisch team dat vastbesloten is om een positieve impact te hebben op het leven van de mensen die het ondersteunt, ben ik ervan overtuigd dat deze doelstellingen zullen worden bereikt.

 • Belinda Moulin

  Advisor

  Belinda Moulin

  Advisor

  belinda.moulin@microstart.be

  +32 485 69 54 55