Naar inhoud

Crowdfunding: Een microCafé voor maxiProjecten !

3 augustus 2016

microCafé, de co-working plaats voor ondernemers met meer ideeën dan geld...

Bij microStart steunen we mensen met meer ideeën dan geld en de beste ideeën komen tot stand bij een goede tas koffie! Daarom wil microStart Gent zijn eigen microCafé uit de grond stampen, een co-working stek, voorbehouden voor de micro-ondernemers van microStart. microCafé wordt dé plaats voor innovatie en creatie !

Vooral de locatie is heel speciaal, we willen de oude kluiszaal in het agentschap van Gent omvormen tot een unieke plaats waar je kunt werken, ontdekken, uitwisselen en evolueren.

Daarom hebben microStart en BNP Paribas Fortis Foundation de handen in elkaar geslagen en een crowdfunding project opgezet, met volgende objectieven:

  • 1000 euro ophalen om de kluiszaal onder handen te nemen. 
  • 1000 euro ophalen voor de aankoop van 2 laptops, dat toelaat om de kandidaat ondernemers hun ideeën in een excel bestandje te gieten en toegang te krijgen tot onze E-learning omgeving.

Het eerste objectief hebben we na 2 dagen behaald en het is dus al zeker dat microCafé er komt. voor ons tweede objectief hadden we graag jullie hulp ingeroepen! 

Klik hier en ondersteun ons project!

Elke euro die jullie doneren wordt verdubbelt door de BNP Foundation, tot 1.000 euro.

 

Wij verwachten jullie binnenkort voor een kop koffie in onze nieuwe co-working space, door jullie gefinancierd voor hen !

Maikan in zijn kruidenierszaak in Brussel met zijn adviseur Anne-Sophie