Naar inhoud

“Ondernemersmap” van microStart krijgt het kwaliteitslabel van ESF

30 november 2015

In 2013 engageerde microStart zich om onder de noemer van het Europees Sociaal Fonds (ESF) een concreet begeleidingstraject op te zetten voor (startende) ondernemers in België. Eén van de tools die daarbij ontwikkeld werd, is de 'ondernemersmap'. Dit is een map die zich specifiek richt op het ondersteunen van kleine startende ondernemers bij hun dagdagelijkse administratie.

Vandaag de dag, twee jaar na de start van het project, werden onze initiatieven hieromtrent gevalideerd en ontving onze 'ondernemersmap' zelf het 'ESF-kwaliteitslabel'. Een bekroning van het goede werk dat het hele team van microStart de laatste twee jaar heeft verzet. 

We willen van deze gelegenheid dan ook graag gebruik maken om iedereen, en de vrijwilligers van microStart in het bijzonder, te bedanken voor hun inzet en voor hun engagement om onze micro-ondernemers door weer en wind bij te staan en advies te geven waar nodig. Graag bedanken we ook het bestuur van ESF-Vlaanderen voor het vertrouwen dat ze in ons gesteld hebben.

Voor meer informatie rond de ondernemersmap, over de werking van microStart of over de mogelijkheden om bij ons vrijwilliger te worden, kan je steeds vrijblijvend een afspraak maken in één van onze vijf kantoren.