Naar inhoud

Een ondernemer in beeld: Sonny

21 juni 2021

SONNY
Janssens S Detailing

Leuven

 

Sonny heeft altijd al een passie voor wagens gehad. In 2020 zette hij de stap naar ondernemerschap en richtte hij Janssens S Detailing op. Hij doet dieptereiniging van wagens, zowel de binnen- als de buitenkant, brengt keramische coatings aan en poliert de auto’s. In het begin ging hij vooral op locatie, maar dankzij microStart heeft hij een hal kunnen huren, waar hij de auto’s zo verzorgt dat ze er als nieuw uitzien!  

Aan personen die aarzelen om de stap te zetten naar ondernemerschap geeft Sonny volgende boodschap mee: “Blijf geloven in je dromen, en als je de juiste personen achter je hebt staan dan is alles mogelijk. Probeer positief te blijven ook als het moeilijk is. Het is een kwestie van doorbijten!” Voor Sonny is de steun van zijn vrouw, Marceline, heel belangrijk geweest.
 

Ontmoet Sonny > website ! 


 


Voor Sonny is zijn zaak voor de eerste plaats een hobby. “Als je beslist om ondernemer te zijn, moet je er volledig achter staan, en het graag doen”.

De ontmoeting met microStart was toevallig. Sonny was op zoek naar financiering om de hal te huren en investeringen te doen, en kwam via internet bij microStart terecht. Bij alle andere banken kreeg hij een negatief antwoord, microStart was de enige die wel kon helpen. 

© www.revezlimage.com

 

 

 

AFSPRAAK MET MICROSTART ANTWERPEN

 

MICROSTART ANTWERPEN

Dambruggestraat 26, 2060 Antwerpen - antwerpen@microstart.be - tel. 03/555 92 95