Naar inhoud

Week van het microkrediet

1 maart 2019

Van 18 tot 22 maart 2019, organiseert microStart voor de achtste keer de Week van het Microkrediet. Met een hele reeks activiteiten over heel België willen we iedereen met ondernemersplannen aanmoedigen om die te realiseren.

BUURT ZOEKT ONDERNEMER!

De slogan van de achtste editie is ‘buurt zoekt ondernemer’. Hiermee wil microStart samen met haar partners een positieve boodschap uitsturen en de economische meerwaarde van micro-ondernemers en de microkrediet sector onderlijnen. Micro- ondernemers vormen de plankton van het economisch systeem in België en creëren een massa aan economische en sociale meerwaarde.

De campagne is van oudsher een positieve campagne en volledig in lijn met de interne waarden die microStart uitdraagt: vertrouwen, respect, professionalisme, solidariteit en innovatie. microStart wil daarom bovenal de succesverhalen van haar klanten uitdragen om anderen aan te moedigen zelf actie te ondernemen en om tegelijkertijd een sterke boodschap uit te dragen naar beslissingsnemers op verschillende niveaus.

EEN DRUKKE AGENDA

  • Tientallen evenementen hebben plaats op lokaal niveau en worden geanimeerd door de lokale agentschappen. Deze betrekken klanten, partners, vrijwilligers lokale overheden en het grotere publiek....
  • Elke dag vindt een ‘walk the talk’ route plaats in één van de steden waar microStart aanwezig is. Deze vormt de rode draad doorheen de campagne en laat het grote publiek kennis maken met de micro-ondernemers in hun buurt en het partnerlandschap er rond. De wandelroutes en kaarten worden gesponsord door de verschillende partners die betrokken worden in het geheel.
  • Een slotevent wordt voorzien in de vorm van een micromarkt en zal plaatsvinden in La Vallée (Molenbeek). Het event wordt georganiseerd op 22/03 in samenwerking met verschillende partners en natuurlijk onze ondernemers.

HEB JIJ ONDERNEMERSPLANNEN?

Zit je in de laatste rechte lijn om van start te gaan, maar ontbreekt het je aan middelen? Dan is een microkrediet misschien iets voor jou. Met een mix van financiering en persoonlijke begeleiding helpen we je graag om je plannen concreet te maken. Kom ons bezoeken tijdens de Week van het Microkrediet of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde kantoor

MET DANK AAN ONZE PARTNERS

microStart kan gedurende de Week van het Microkrediet en op terugkerende basis rekenen op de ondersteuning van een reeks partners die niet enkel de campagne week mogelijk maken maar zich ook op dagelijkse basis inzetten voor microStart en haar ondernemers.

 

Sponsors week van het microkrediet