Naar inhoud

Permanentie Bergen

Partena Professional

Een afspraak maken

microStart contacturen: Monday 09:00 – 11:00

Team

 • Jean-François Meurant

  Branch Manager

  Jean-François Meurant

  Branch Manager

  jean-francois.meurant@microstart.be

  Als gediplomeerde in communicatie, ligt het mij nauw aan het hart om betrokken te raken bij de associatieve wereld van mijn regio en deel te nemen aan het creëren van culturele evenementen. De afgelopen tien jaar heb ik door mijn professionele ervaring een solide ervaring kunnen opdoen in het management van innovatieve projecten binnen een multinational. Mijn inzet bij microstart is een antwoord op de wens om mijn vaardigheden beschikbaar te stellen aan diegenen die door hun moed en ideeën willen bijdragen aan de verbetering van de economische structuur van onze mooie regio.

 • Sarah Vandevelde

  Advisor

  Sarah Vandevelde

  Advisor

  sarah.vandevelde@microstart.be

  +32 483 70 55 91

 • Maverick Montone

  Advisor

  Maverick Montone

  Advisor

  maverick.montone@microstart.be

  +32 488 57 06 25

  Met een diploma hotelmanagement heb ik in mijn loopbaan de keuze gemaakt om bij te dragen tot de tevredenheid van elke klant.

  Ik heb ervaring opgedaan in het hotelwezen en heb verschillende management- en directiefuncties bekleed, waardoor ik de menselijke en sociale beginselen en vaardigheden heb kunnen ontwikkelen en de waarden die microStart na aan het hart liggen, heb kunnen omarmen.

  Getroffen door de gezondheidscrisis in verband met COVID-19, heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe impuls te geven aan mijn carrière. microStart is voor mij een bewijs! Omdat ik voortdurend wil helpen en begeleiden, mijn menselijke waarden, mijn teamgeest en mijn analytisch vermogen ten dienste stel van microStart, zal ik mij inderdaad nuttig kunnen maken en elke klant in staat stellen zich professioneel te ontwikkelen en het recht op economisch initiatief te garanderen.

  Deze beginselen en waarden weerspiegelen volledig de visie en de missie van microStart. Het ter beschikking stellen van mijn vaardigheden aan bedrijfsprojecten, teamgenoten en klanten, de deskundigheid van mijn collega's en mijn manager zijn de sleutels tot het bereiken van mijn sociale en menselijke missies.