Naar inhoud
 • Financieren
  simpelweg
 • Begeleiden
  voor uw succes
 • Verdedigen
  door belangenbehartiging

Onze geschiedenis

microStart is de leidende microfinancieringsinstelling in België. Ze begeleidt en verleent microkredieten aan ondernemers die geen toegang hebben tot financiering van de traditionele banksector.

microStart werd gecreëerd in 2011 en is een initiatief van Adie, een pionier in de Europese microfinanciering, BNP Paribas Fortis en het Europees Investeringsfonds.

Vandaag is microStart één van de meest dynamische en innovatieve Europese spelers op het gebied van professioneel microkrediet. De praktijken van MicroStart zijn in overeenstemming met de Europese gedragscode voor goed beheer van microfinancieringsinstellingen die door de Europese Commissie  wordt gepromoot.

 

Elke man, elke vrouw ongeacht hun afkomst, inkomsten, sociale situatie of opleiding, beschikt over een onvreemdbaar recht op economisch initiatief dat toelaat hun lot in eigen handen te nemen

Onze waarden

 • Vertrouwen
 • Innovatie
 • Respect
 • Solidariteit
 • Professionaliteit

Ons team

Board CVBA

 • Daniel Thielemans

  Chairman microStart SCRL

  Daniel Thielemans

  Chairman microStart SCRL

  +32 475 61 42 01

 • Anne-France Simon

  Head of CSR Engagement & Inclusion - BNP Paribas Fortis

  Anne-France Simon

  Head of CSR Engagement & Inclusion - BNP Paribas Fortis

 • Olivier Delval

  Director, Sales Performance Management - BNP Paribas Fortis

  Olivier Delval

  Director, Sales Performance Management - BNP Paribas Fortis

 • Michel Halet

  CEO - Partena Professional

  Michel Halet

  CEO - Partena Professional

 • Antonio Cano

  COO Ageas - AG Insurance

  Antonio Cano

  COO Ageas - AG Insurance

 • Sébastien L'Aot

  Deputy CEO - Adie

  Sébastien L'Aot

  Deputy CEO - Adie

 • Laure Coussirat-Coustère

  Deputy CEO - Adie

  Laure Coussirat-Coustère

  Deputy CEO - Adie

 • Samuel Clause

  Senior Investment Manager - FEI

  Samuel Clause

  Senior Investment Manager - FEI

 • Patrick Somerhausen

  Co-CEO - Funds For Good

  Patrick Somerhausen

  Co-CEO - Funds For Good

 • Luc Haegemans

  Independent Administrator - Member of the Audit and Risks Committee

  Luc Haegemans

  Independent Administrator - Member of the Audit and Risks Committee

 • Robert Peirce

  Independent Administrator - Member of the Audit and Risks Committee

  Robert Peirce

  Independent Administrator - Member of the Audit and Risks Committee

 • Olivier Brissaud

  Chairman microStart support asbl

  Olivier Brissaud

  Chairman microStart support asbl

Board VZW

 • Olivier Brissaud

  Chairman microStart support asbl

  Olivier Brissaud

  Chairman microStart support asbl

 • Guy Turchet

  Secretary

  Guy Turchet

  Secretary

 • Koen Stevens

  Administrator

  Koen Stevens

  Administrator

 • Odile Amory

  Administrator

  Odile Amory

  Administrator

 • Guido Busseniers

  Adminisrator

  Guido Busseniers

  Adminisrator

 • Adrien Kirschfink

  Managing Director - Accenture

  Adrien Kirschfink

  Managing Director - Accenture

Management

 • Emmanuel Legras

  CEO

  Emmanuel Legras

  CEO

  emmanuel.legras@microstart.be

 • Dirk Dewitte

  Deputy CEO

  Dirk Dewitte

  Deputy CEO

  dirk.dewitte@microstart.be

  Van opleiding ben ik boekhouder en heb 30 jaar ervaring in verschillende managementfuncties in de bankwereld (Finance, General Branch manager, KYC….). Bijkomstig ben ik ook Boardmember FEIB (Financial Executives Instituut of Belgium), CFO & Boardmember of  BP2F (captive of BNPParibas in Luxemburg) en ben gedurende 4 jaar board member geweest van MixCity (in Bnpparibas Fortis). Ik heb ook les gegeven bij Febelfin rond verschillende finance & accounting topics en nu van start voor een nieuwe uitdaging binnen microStart !

 • Lens Lapauw

  Operations Director

  Lens Lapauw

  Operations Director

  lens.lapauw@microstart.be

  Na mijn studies geschiedenis en conflict & development had ik een veel duidelijkere kijk op de hedendaagse wereld en hoe we in de maatschappij van vandaag terecht gekomen zijn. Een wereld met toch wel veel ongelijkheid en onrecht. Daarom wou ik een job waarbij mijn werk iets kan opleveren voor anderen of voor de maatschappij. Ik vond deze baan bij microStart, waar mensen (ook ik) kansen krijgen en hun recht op economisch initiatief ( en dus op overleven) kunnen aanspreken.

Support

 • Jente Minne

  IT Manager

  Jente Minne

  IT Manager

  jente.minne@microstart.be

  Al vroeg tijdens mijn studies productontwikkeling geraakte ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van diensten en producten voor mensen die traditioneel uitgesloten worden, omwille van hun beperkte koopkracht. Na mijn studies en een gevarieerd professioneel parcours, met werkervaring in België, Frankrijk, Haïti en Brazilië, heb ik besloten om mij verder te specialiseren in de microkredieten door middel van een Europese Master in de microkredieten aan de ULB. Met veel passie werk ik sinds augustus 2014 bij microStart om het begeleidingsaanbod in Vlaanderen verder uit te werken en de vrijwilligersteams in de kantoren van Gent en Antwerpen aan te werven en te omkaderen. Het is fantastisch om te zien hoe een enthousiast team van werknemers en vrijwilligers zich op dagelijkse basis inzetten om ondernemers te ondersteunen, die elders de deur gewezen worden.

 • Haifaa Saad

  Management Controller

  Haifaa Saad

  Management Controller

  haifaa.saad@microstart.be

  Ik heb economische wetenschappen gestudeerd in Le Caire (Frankrijk) en ben daarin afgestudeerd aan de VUB, waarna ik het European Microfinance Program (EMP) heb gevolgd in Solvay, Brussel. Deze laatste opleiding gaf me de nodige kennis binnen het domein van microfinanciering. Meerdere stages en professionele ervaringen, waaronder een stage in Marokko, hebben me toegelaten om mijn kennis volledig op punt te stellen tegen het moment dat ik bij microStart begon. Binnen microStart vervul ik de functie als beheerscontroleur, een job die me toelaat de praktische gang van zaken binnen microStart mee te optimaliseren zodat de instelling haar missie nog beter kan vervullen, m.n. zelfstandigen (in spe) ondersteunen via een microkrediet en de creatie van jobs in België.

 • Emilie Gilbert

  Communication Officer

  Emilie Gilbert

  Communication Officer

  emilie.gilbert@microstart.be

  Après un cursus éducatif composé d’un bachelier en communication et d’un master en sciences politiques (relations internationales), j’ai toujours adoré exprimer ma créativité. Cette expression s’est faite aux travers de différentes passions, que ce soit la musique, la danse, l’art numérique et plus particulièrement au travers de l’art qu’est la communication.  Mon rêve était donc d’en faire mon métier. C’est alors qu’une fois les diplômes en poche, je me suis lancée à la recherche d’un défi pour lancer ma carrière professionnelle. Il fallait qu’il soit épanouissant, rempli de sens, d’impact et qu’il puisse rencontrer non seulement mes objectifs professionnels mais également mes valeurs. Ainsi, grâce à MicroStart, je vais pouvoir m’épanouir au sein d’une organisation qui me permet d’exercer une fonction qui me passionne tout en ayant un impact social important. Ayant été confrontée de près aux difficultés de l’entreprenariat dans mon environnement familial direct, je sais à quel point l’action d’une organisation comme microStart est importante. Au-delà de l’aide qu’elle apporte aux entrepreneurs et futurs entrepreneurs, elle permet aussi une création d’emploi et la réinsertion de personnes jusqu’alors exclues du système bancaire recélant pourtant de belles idées. Mon expérience de microStarteuse promet d’être riche !

 • Adeline Hoet

  HR Manager & Volunteering Coordinator

  Adeline Hoet

  HR Manager & Volunteering Coordinator

  adeline.hoet@microstart.be

 • Véronique Martens

  Accounting & Administrative Officer

  Véronique Martens

  Accounting & Administrative Officer

  veronique.martens@microstart.be

  De nature sociable et dynamique, il me tient à cœur de pouvoir m’épanouir dans une asbl qui garde des valeurs à but social. Mon précédent emploi en tant que gestionnaire administratif et comptable au sein d’une entreprise de travail adapté m’a réellement apporté beaucoup de satisfaction. Il m’a permis de pouvoir mieux cerner la problématique de personnes en situation de handicap tant mental que physique mais également fragilisés socialement . Je me réjouis de rejoindre microStart et de rencontrer l’ensemble de l’équipe !

 • Olivia Van den Bogaert

  Partnership & Advocacy Manager

  Olivia Van den Bogaert

  Partnership & Advocacy Manager

  olivia.vandenbogaert@microstart.be

  Ik kreeg belangstelling voor het ondernemerschap gedurende mijn hogere studies Management. Na een eerste commerciële ervaring in onderneming gevolgd door de lancering van een restaurantje, heb ik besloten me 1 ½ jaar in te zetten voor een project ter begeleiding van jonge ondernemers bij een NGO aan de Ivoorkust. Dit project heeft me ervan overtuigd dat het ondernemerschap een machtig wapen is voor de vermindering van armoede en voor economische en sociale ontwikkeling ! Bij microStart werken leek me een logische volgende stap op professioneel vlak. Bovendien kan ik me bij microStart  verenigen met haar visie en waarden.

 • André Vandenbosch

  IT Administrator

  André Vandenbosch

  IT Administrator

  andre.vandenbosch@microstart.be

  32492468761

  Na mijn studie agronomie heb ik de computerwetenschappen gestudeerd. Na twee jaar avondlessen bij het EFP en twee jaar cursussen bij het EPFC ben ik begonnen als freelancer. Na twee jaar besluit ik te stoppen met mijn bedrijf en me aan te sluiten bij microstart als computersupport. Het is voor mij belangrijk geweest om te werken in een bedrijf dat zinvol is en bijdraagt aan onze samenleving. In mijn werk help ik graag mijn collega's en geef ik ze de beste tools zodat ze optimaal kunnen werken. Omdat ik nieuwsgierig ben, heb ik geëxperimenteerd met verschillende systemen en ik aarzel niet om onderzoek te doen om onze tools te verbeteren.

   

 • Tiphaine Gire

  Development Project Manager

  Tiphaine Gire

  Development Project Manager

  tiphaine.gire@microstart.be

  +32(0) 0488831824

  Met een Master in International Strategic Management Consulting ben ik sinds het einde van mijn studie betrokken bij het beheer van solidariteitsprojecten. Gedurende meer dan vijf jaar coördineerde en leidde ik projecten voor ontwikkelingshulp en humanitaire acties in verschillende sectoren, voornamelijk binnen gespecialiseerde agentschappen van het systeem van de Verenigde Naties in Madagaskar (de Voedsel- en Landbouworganisatie, de Organisatie voor Industriële Ontwikkeling van de Verenigde Naties) en in de Democratische Republiek Congo (het Wereldvoedselprogramma).

  In een omgeving waarin ik meer en meer geconfronteerd word met en geïnteresseerd ben in sociaal ondernemerschap als motor voor economische ontwikkeling en sociale inclusie, oriënteer ik mijn weg naar acties die ondernemersinitiatief (of sociale innovatie) combineren met de strijd tegen de armoede.

  Ik sluit me volledig aan bij de visie van microStart en ben nu blij dat ik me bij de organisatie kan aansluiten en dat ik me samen met haar teams kan inzetten als Development Project Manager.

 • Augustin Mercier

  Risks & Statistics Manager

  Augustin Mercier

  Risks & Statistics Manager

  augustin.mercier@microstart.be

  +32 486 10 59 49

 • David Taquin

  Partnership & Advocacy Manager

  David Taquin

  Partnership & Advocacy Manager

  david.taquin@microstart.be

  Jurist van opleiding zijnde, had ik nooit verwacht mijn loopbaan te heroriënteren richting de wereld van microfinanciering. Nochtans heb ik dankzij mijn studies erg snel ondervonden dat mijn grootste interesse lag binnen de wereld van ondernemerschap en de financiering ervan. Via mijn huidige functie bij microStart vervul ik deze volledig. Het sociaal oogmerk van dit initiatief past compleet binnen mijn visie van een rechtmatig en verantwoordelijk economisch functioneren. Verheugd kan ik dan ook zeggen dat ik bij microStart zodoende elke dag met plezier bijdraag aan de montage en realisatie van professionele activiteiten die toelaten de leefsituatie van een micro-ondernemer (in spe) te verbeteren. Een boeiend avontuur dus!

Brussel

 • Emmanuelle Declève

  Branch Manager

  Emmanuelle Declève

  Branch Manager

  emmanuelle.decleve@microstart.be

 • Eleonore Laming

  Advisor

  Eleonore Laming

  Advisor

  eleonore.laming@microstart.be

 • Magalie Kisukurume

  Advisor

  Magalie Kisukurume

  Advisor

  magalie.kisukurume@microstart.be

  +32(0) 493 40 67 40

  Na mijn studies Afrikaanse talen en culturen en een eerste werkervaring in de verkoop, was ik op zoek een job waarbij ik actief kon bijdragen tot een betere wereld. De missie van microStart sprak me dan ook meteen aan: als adviseur help ik elke dag mensen hun eigen leven in handen te nemen en hun droom te verwezenlijken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we bij microStart het verschil maken voor mensen die niet bij de klassieke bank terecht kunnen, en dat onze steun bijdraagt aan de verbetering van de socio-economische situaties van onze klanten. Het feit dat we zo dicht bij onze klanten staan, zowel letterlijk als figuurlijk, maakt deze job voor mij alleen maar boeiender!

 • Cynthia Luamba

 • Julien Megali

  Advisor

  Julien Megali

  Advisor

  julien.megali@microstart.be

  Als gediplomeerde in politieke wetenschappen oriëntatie internationale betrekkingen en in management bij ICHEC, had ik mijn eerste professionele ervaring als verkoopadviseur bij BNP Paribas Fortis gedurende 4 jaar. Daarna heb ik me als vrijwilliger aangemeld bij microStart als veldtrainer. Dit was voor mij de motivatie  om mijn professionele ervaring ten dienste te stellen van de projectleiders en hen  te helpen hun volledige potentieel te bereiken en tegelijkertijd de lokale economie te ontwikkelen door middel van sociaal ondernemerschap. Het is dus met veel enthousiasme en motivatie dat ik aan het microStart-avontuur begin!

 • Servais de Meeûs

  Advisor

  Servais de Meeûs

  Advisor

  servais.demeeus@microstart.be

  +32(0) 490/57.64.68

Luik

 • Salimatu Djalo

  Branch Manager

  Salimatu Djalo

  Branch Manager

  salimatu.djalo@microstart.be

  Salimatu is afgestudeerd in marketing en al ervaring opgedaan bij een Brusselse Start-up als office manager en marketing consultant.
  Ze deelt dezelfde waarden en visie als microStart en is erg geïnteresseerd in de sociale en economische context waarin onze ondernemers werken. 
   
   
 • Hicham El Bekkali

  Advisor

  Hicham El Bekkali

  Advisor

  hicham.elbekkali@microstart.be

  Na 6 jaar ervaring op het gebied van communicatie en ontwikkelingssamenwerking in Marokko heb ik ervoor gekozen om naar België te komen voor een tweede master in interculturele communicatie en internationale organisaties. Vandaag heb ik de kans om mijn knowhow toe te passen op de bevordering van het ondernemerschap binnen de gemeenschappen van diversiteit in België. Het vergemakkelijken van de toegang tot informatie en het slaan van bruggen tussen verschillende gemeenschappen en Belgische instellingen staan bovenaan mijn doelstellingen bij microStart. En dankzij een dynamisch team dat vastbesloten is om een positieve impact te hebben op het leven van de mensen die het ondersteunt, ben ik ervan overtuigd dat deze doelstellingen zullen worden bereikt.

 • Juliette Dehenain

  Advisor

  Juliette Dehenain

  Advisor

  juliette.dehenain@microstart.be

  Ik heb een economische opleiding en ik ben naar microStart gekomen met de wens om iedereen de kans te geven om een economische speler in België te zijn. Ik heb bewondering voor ondernemers die met hun creativiteit, durf en unieke vaardigheden een project naar eigen beeld durven maken. Hun doorzettingsvermogen en eerlijkheid alleen al zouden het volgens mij mogelijk moeten maken om externe financiering te verkrijgen, en ik ben er trots op deel uit te maken van een organisatie die zich vooral op deze twee kwaliteiten richt. Het is dan ook met groot enthousiasme dat ik me aansluit bij het microStart-avontuur om bij te dragen aan een meer inclusieve samenleving.

   

 • Belinda Moulin

  Advisor

  Belinda Moulin

  Advisor

  belinda.moulin@microstart.be

  +32 485 69 54 55

Henegouwen

 • Jean-François Meurant

  Branch Manager

  Jean-François Meurant

  Branch Manager

  jean-francois.meurant@microstart.be

  Als gediplomeerde in communicatie, ligt het mij nauw aan het hart om betrokken te raken bij de associatieve wereld van mijn regio en deel te nemen aan het creëren van culturele evenementen. De afgelopen tien jaar heb ik door mijn professionele ervaring een solide ervaring kunnen opdoen in het management van innovatieve projecten binnen een multinational. Mijn inzet bij microstart is een antwoord op de wens om mijn vaardigheden beschikbaar te stellen aan diegenen die door hun moed en ideeën willen bijdragen aan de verbetering van de economische structuur van onze mooie regio.

 • Sarah Vandevelde

  Advisor

  Sarah Vandevelde

  Advisor

  sarah.vandevelde@microstart.be

  +32 483 70 55 91

Gent

 • Hassan Abo Esmail

  Branch Manager

  Hassan Abo Esmail

  Branch Manager

  hassan.aboesmail@microstart.be

   

  Ik heb een Engelse literatuur gestudeerd, ik had eigenlijk nooit de verwachting om mijn loopbaan te heroriënteren in de richting van de microfinanciering.Ik ging aan de slag voor een NGO dat zich bezig houdt met microfinanciering bij The First MicroFinance Institution-Syrië in verschillende functies: eerst als Credit Advisor, dan in de Credit Control Unit, Risk management en Compliance afdeling in het hoofdkantoor. Microfinanciering is een passie voor mij en onderdeel van mijn persoonlijkheid. Het was voor mij dan ook een logische stap om ook in de microfinancieringssector België te gaan werken, namelijk microStart.In mei 2017 ben ik begonnen als vrijwilliger, en in oktober 2017 kon ik aan de slag gaan als kredietadviseur.

 • Sarah Nys

  Advisor

  Sarah Nys

  Advisor

  sarah.nys@microstart.be

  Bij  microStart  wil ik creatief ondernemerschap helpen verwezenlijken en tegelijk sociale inclusie bevorderen. Ik heb een masterdiploma sociologie behaald, met als major conflict & development. Bovendien heb ik internationale werkervaring opgedaan als accountmanager Benelux bij een Start-up bedrijf in Spanje dat duurzame reizen aanbiedt. Mijn sterktes die goed van pas zullen komen in de job van microkrediet adviseur zijn mijn goed inlevingsvermogen en mijn open houding naar anderen toe 

 • Sara Loveniers

  Advisor

  Sara Loveniers

  Advisor

  sara.loveniers@microstart.be

  Hallo! Ik ben Sara, en ben net begonnen als microkrediet adviseur in Gent. Ik begin graag aan dit nieuw avontuur bij microStart, met de diploma’s sew/tew en Globalisation & Development in de hand en met wat ervaring als operationeel manager. Hierbij hoop ik veel mensen te kunnen helpen met het uitbouwen van hun droom en zo een positieve impact te hebben. Ik kijk er ook alvast naar uit iedereen te leren kennen voor een toffe samenwerking!

 • Elmehdi Lagrit

  Advisor

  Elmehdi Lagrit

  Advisor

  elmehdi.lagrit@microstart.be

  +32488 25 49 77

  Sinds mei 2018 ben ik aan het werk bij microStart. Ik ben toen begonnen als onthaalbediende met een artikel 60 contract. Door een aantal verschuivingen binnen het bedrijf was er een opportuniteit als Community Officer vrijgekomen in het Kantoor van Gent. Doordat ik een rasechte gentenaar ben, Gent zeer goed ken en daardoor weet waar de verschillende communities gesitueerd, zijn leek het voor mij een leuke uitdaging om te solliciteren voor deze functie. De functie als community officer is een zeer uitdagende maar belangrijke functie binnen microStart. Bij microStart focussen wij ons onder andere op mensen met een migratieachtergrond, het is ook zeer belangrijk voor deze mensen om gehoord te worden en geholpen te worden in de noden dat de mensen hebben. Ook is het zeer belangrijk om deze mensen hun vertrouwen te winnen en te tonen dat wij hen willen helpen. Voor mij persoonlijk is het een zeer toffe job, want je komt in aanraking met zeer veel verschillende culturen en mensen van andere origine. Het verruimt ook mijn kennis als persoon en dit vind ik een zeer belangrijk gegeven in mijn job. Zo kan ik steeds blijven bijleren: is het niet door ons job zelf, dan is het door onze klanten. 

   

Antwerpen

 • Aurélien Van Caloen

  Branch Manager

  Aurélien Van Caloen

  Branch Manager

  aurelien.vancaloen@microstart.be

  +32(0) 484 97 42 25

  Na een managementstudie en 1 jaar ervaring als financieel controleur, besloot ik mij te wenden tot de microfinancieringssector, met de wens om betekenis te geven aan mijn dagelijks werk. Een aanvullende masteropleiding in microfinanciering in combinatie met stages in dit vakgebied overtuigde mij om in deze sector door te zetten, naar een werk in het vakgebied toe. Als leider van het microkrediet in België en met een dynamische geest leek microStart een logische keuze in mijn onderzoek. Sinds januari 2018 werk ik daar op operationeel niveau om te proberen zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het realiseren van hun dromen.

 • Klara Vossen

  Advisor

  Klara Vossen

  Advisor

  clara.vossen@microstart.be

  Tijdens mijn opleiding politieke wetenschappen hoorde ik voor het eerst van het bestaan van microkredieten. Ik zag er onmiddellijk de meerwaarde van in. Mijn latere ervaring in de banksector en mijn werk bij een kleine zelfstandige zorgde ervoor dat ik mij echt wou verdiepen in het ondernemerschap.  

  Bij Microstart kan ik het economische en sociale aspect met elkaar in verbinding brengen. Ik werk hier elke dag schouder aan schouder met ondernemers die hun plannen willen waarmaken maar hierbij een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Digital agency

 • Raïssa Kaze

  Branch Manager

  Raïssa Kaze

  Branch Manager

  raissa.kaze@microstart.be

  Tijdens mijn studies had ik een groeiende interesse voor het ontwikkelingsverhaal in landen in het Zuiden. Vooral de daadkracht van microfinancieringsinstelling in de strijd tegen armoede vond ik opvallend. Met een diploma economische wetenschappen op zak ging aan de slag op het financieel departement van twee ondernemingen. Na enkele jaren besliste ik mijn doel achterna te gaan en een job te zoeken waar ik het economische kon combineren met een sociaal einddoel

  Mijn sollicitatie bij microStart, dat het recht op economisch initiatief verdedigt voor mensen die uitgesloten zijn van het bancaire circuit, was dan ook logisch. De diversiteit en creativiteit van onze ondernemers samen met het gevoel bij te dragen aan een meer solidaire wereld, overtuigen mij elke dag opnieuw de juiste keuze gemaakt te hebben.

 • Laila Dennoune

  Advisor

  Laila Dennoune

  Advisor

  laila.dennoune@microstart.be

  Ik heb ervaring in de telecom sector en heb vooral Sales en communicatie skills. Ik hou ook veel van bioscoop en radio. microStart is voor mij de gelegenheid om mijn verschillende facetten te combineren : het contact & dialoog met mensen, zowel als mensen helpen in het opbouwen van hun project, is echt iets voor mij !

 • Vincent Kok

  Advisor

  Vincent Kok

  Advisor

  vincent.kok@microstart.be

  Na een opleiding in communicatie en een eerdere carrière in lobbyen voor groene energie en transport koos ik er voor ethischer en bewuster te gaan werken. microStart gaf mij op het juiste moment een kans en sindsdien heb ik het geluk gehad me in een sociale context te kunnen ontwikkelen als digitaal adviseur.

 • Bert Steeman

  Advisor

  Bert Steeman

  Advisor

  bert.steeman@microstart.be

  Tijdens en na mijn opleiding Beeldende Kunst in Gent leerde ik hoe je met verbeelding en doorzettingsvermogen ideeën tot leven kunt brengen die impact hebben op je klanten. De voorbije 8 jaren had ik een leidinggevende functie als store manager en teamleader in de biosector. Ik heb in die rol een persoonlijkheid opgebouwd waardoor de klant bereid was te luisteren en die rode draad wil ik graag doortrekken bij microStart. Werken voor MicroStart trekt me persoonlijk erg aan omdat dit past in mijn visie van een samenleving waarin iedereen zoveel mogelijk kansen moet krijgen ongeacht culturele en maatschappelijke achtergrond.