Naar inhoud

Agentschap van Henegouwen

Partena

Een afspraak maken

Team

 • Sarah Vandevelde

  Branch Manager

  Sarah Vandevelde

  Branch Manager

  sarah.vandevelde@microstart.be

  Ik heb een masterdiploma in de rechten en ik wil graag werken in een zinvol en geëngageerd beroep. Mijn studie heeft mij in staat gesteld de waarden van gelijkheid en billijkheid te integreren, waaruit het recht van eenieder voortvloeit om een economische activiteit te ontplooien. Ik heb bewondering voor mensen die vol ideeën een eigen zaak durven beginnen en ik wil hen daartoe aanmoedigen. Dat is het doel van microStart en de reden waarom ik mij hier thuis voel. Mijn ervaring in vrijwilligerswerk en verenigingen heeft mij doen beseffen hoe belangrijk luisteren en adviseren zijn en het zijn twee dingen die ik heel graag doe.

 • Maverick Montone

  Advisor

  Maverick Montone

  Advisor

  maverick.montone@microstart.be

  Met een diploma hotelmanagement heb ik in mijn loopbaan de keuze gemaakt om bij te dragen tot de tevredenheid van elke klant.

  Ik heb ervaring opgedaan in het hotelwezen en heb verschillende management- en directiefuncties bekleed, waardoor ik de menselijke en sociale beginselen en vaardigheden heb kunnen ontwikkelen en de waarden die microStart na aan het hart liggen, heb kunnen omarmen.

  Getroffen door de gezondheidscrisis in verband met COVID-19, heb ik de keuze gemaakt om een nieuwe impuls te geven aan mijn carrière. microStart is voor mij een bewijs! Omdat ik voortdurend wil helpen en begeleiden, mijn menselijke waarden, mijn teamgeest en mijn analytisch vermogen ten dienste stel van microStart, zal ik mij inderdaad nuttig kunnen maken en elke klant in staat stellen zich professioneel te ontwikkelen en het recht op economisch initiatief te garanderen.

  Deze beginselen en waarden weerspiegelen volledig de visie en de missie van microStart. Het ter beschikking stellen van mijn vaardigheden aan bedrijfsprojecten, teamgenoten en klanten, de deskundigheid van mijn collega's en mijn manager zijn de sleutels tot het bereiken van mijn sociale en menselijke missies.

Terug naar het begin van de pagina