Naar inhoud

Permanentie Verviers

CRVI

Een afspraak maken

Team

 • Belinda Moulin

  Branch Manager

  Belinda Moulin

  Branch Manager

  belinda.moulin@microstart.be

  Met mijn diploma Bevolkings- en Ontwikkelingswetenschappen heb ik ervaring kunnen opdoen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking in verschillende organisaties.
  Zoals Koffi Anan zei: "Microkrediet is een doeltreffend wapen gebleken in de strijd tegen armoede en honger en het kan het lot van de mensen echt verbeteren, vooral van diegenen die het het hardst nodig hebben".
  Werken voor microStart is voor mij een kans om bij te dragen tot de strijd tegen de armoede en de integratie van mensen die van onze samenleving zijn uitgesloten.

 • Laura Bonjean

  Advisor

  Laura Bonjean

  Advisor

  laura.bonjean@microstart.be

  Met een diploma sociaal en duurzaam bedrijfsbeheer op zak is een eerste werkervaring bij microStart voor mij de ideale start. Ik heb bij microStart gesolliciteerd na een verblijf van enkele maanden in Noorwegen omdat ik een job zocht die het sociale met het ondernemerschap combineert, die zin heeft en die overeenstemt met mijn eigen waarden. Gelijkheid, menselijkheid en inclusie zijn mij inderdaad zeer dierbaar. Ik kijk op naar mensen die mooie ideeën hebben en de zin hebben om te ondernemen. Ik ben dan ook heel enthousiast om deze mensen een stapje op de goede weg te helpen.

   

 • Laura Laruelle

  Ik heb het geluyk gehad samen te werken met bedrijven die een humanistische visie op economie delen en in 2021 werd ik bewust van sociaal ondernemerschap. Overtuigd van het belang van microfinanciering voor zelfredzaamheid, is mijn doel bij microStart om een warme omgeving te creëren waar elke ondernemer zich ondersteund en aangemoedigd voelt in zijn projecten."

Terug naar het begin van de pagina