Naar inhoud

Permanentie Verviers

CRVI

Een afspraak maken

Team

 • Belinda Moulin

  Branch Manager

  Belinda Moulin

  Branch Manager

  belinda.moulin@microstart.be

  Met mijn diploma Bevolkings- en Ontwikkelingswetenschappen heb ik ervaring kunnen opdoen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking in verschillende organisaties.
  Zoals Koffi Anan zei: "Microkrediet is een doeltreffend wapen gebleken in de strijd tegen armoede en honger en het kan het lot van de mensen echt verbeteren, vooral van diegenen die het het hardst nodig hebben".
  Werken voor microStart is voor mij een kans om bij te dragen tot de strijd tegen de armoede en de integratie van mensen die van onze samenleving zijn uitgesloten.

 • Meihdi Kadri

  Advisor

  Meihdi Kadri

  Advisor

  meihdi.kadri@microstart.be

  Na mijn studies handelswetenschappen ben ik mijn loopbaan begonnen bij een bank en vervolgens heb ik mijn eigen bedrijf opgericht in de horecasector (restaurant en wijnwinkel). Daarna werd ik door Fedasil tewerkgesteld in een centrum voor niet-begeleide minderjarige vreemdelingen. Ik heb ook in het Universitair Ziekenhuis van Luik gewerkt. Veelzijdigheid, diversiteit en gastvrijheid zijn het DNA van mijn pad.... Balans is de afgelopen jaren mijn parool geweest...  Daarom heb ik bij MicroStart gesolliciteerd, om een bedrijfscultuur te ontdekken die gebaseerd is op respect, menselijkheid, gelijkheid en openheid.

 • Laura Bonjean

  Advisor

  Laura Bonjean

  Advisor

  laura.bonjean@microstart.be

  Met een diploma sociaal en duurzaam bedrijfsbeheer op zak is een eerste werkervaring bij microStart voor mij de ideale start. Ik heb bij microStart gesolliciteerd na een verblijf van enkele maanden in Noorwegen omdat ik een job zocht die het sociale met het ondernemerschap combineert, die zin heeft en die overeenstemt met mijn eigen waarden. Gelijkheid, menselijkheid en inclusie zijn mij inderdaad zeer dierbaar. Ik kijk op naar mensen die mooie ideeën hebben en de zin hebben om te ondernemen. Ik ben dan ook heel enthousiast om deze mensen een stapje op de goede weg te helpen.

   

Terug naar het begin van de pagina