Naar inhoud

Eenvoudig een rekening openen met Moneytrans, het is mogelijk!

18 mei 2021

Moneytrans is een toonaangevend bedrijf op het gebied van grensoverschrijdende betalingen met een sterke aanwezigheid in Europa en Afrika. Met een wereldwijd netwerk van 250.000 locaties in meer dan 140 landen wil Moneytrans de afstand overbruggen tussen families en mensen die in het buitenland wonen. In de loop der tijd heeft Moneytrans haar dienstenpakket uitgebreid om naast geldovermakingen ook een complete oplossing voor buitenlandse werknemers aan te bieden: wisselkoersoplossingen, betaling van facturen, prepaid kaarten, mobiele opwaarderingen en gepersonaliseerde betaalrekeningen in IBAN-formaat in combinatie met een debetkaart.

Vanaf maart 2020 is het openen van een zichtrekening als inwoner van buitenlandse origine nog nooit zo eenvoudig geweest! Met haar Smile account, bieden zij de mogelijkheid om tegen een lage kostprijs toegang te krijgen tot een bankrekening voor personen uit de diaspora.

Deze rekening biedt toegang tot zowel een IBAN-rekening als een wereldwijd geaccepteerde Mastercard-debetkaart, die beide van essentieel belang zijn voor financiële inclusie.

 

"Een rekening die voldoet aan al uw specifieke financiële behoeften op één plek en die uw leven echt gemakkelijker maakt - een rekening die echt rekening met u houdt!"

 

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of contact met hen opnemen via smilecommunity@moneytrans.eu.

Bent u klant bij Moneytrans en wilt u zelfstandig ondernemer worden of uw bestaande bedrijf uitbreiden? Vraag dan HIER financiering en ondersteuning aan.

 

 

 

 

Terug naar het begin van de pagina