Naar inhoud

MICROSTART STAAT KLAAR OM DE MICRO-ONDERNEMERS TE STEUNEN TIJDENS DE COVID-19-EPIDEMIE

16 maart 2020

Als gevolg van inperkingsmaatregelen van de regering, sluiten onze agentschappen vanaf vandaag tot en met 3 mei 2020. Onze teams blijven online beschikbaar op dezelfde tijdstippen als voordien: maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.

Ter herinnering : microstart heeft steunmaatregelen ontwikkeld om deze crisis het hoofd te bieden:

EEN DRINGENDE CASHFLOWBEHOEFTE?*

microStart stelt een mS Express microkrediet voor: krijg een krediet tot € 2000; zonder waarborgstelling om snel uw cashflowbehoeften op te lossen, beslissing binnen de 48 uur, via telefonisch of online gesprek. In samenwerkling met Fund For Good biedt microStart ook een extra renteloze lening van 1.000 zonder waarborgstelling aan.

Download onze mS Express-productfiche

 

 

 * Op voorwaarde van aanvaarding van het dossier en goedkeuring van je aanvraag. Een krediet is bindend en moet worden terugbetaald. Controleer eerst je terugbetalingscapaciteit voor je een krediet aanvraagt.

KRIJG EEN UITSTEL VAN TERUGBETALING VAN UW MICROKREDIET

Microstart blijft de ondernemers die geen toegang hebben tot een bankkrediet financieren. Voor elk microkrediet dat  verstrekt wordt, zal steeds een uitstel van terugbetaling van maximaal 3 maanden voorgesteld worden.

 

VOORKOM MOEILIJKHEDEN BIJ DE TERUGBETALING VAN UW MICROKREDIET

We wensen eventuele terugbetalingsproblemen te vermijden. Aarzel niet om contact op te nemen met uw adviseur om een verlenging of een herschikking aan te vragen.

AANVRAAG VOOR ONLINE BEGELEIDING

Onze medewerkers en vrijwilligers staan elke dag paraat om u online of telefonisch coachingoplossingen aan te bieden. Aarzel niet om ons te contacteren.

WEBINARS

Om ondernemers te steunen gedurende deze moeilijke periode hebben we elke woensdag een webinar gepland. In deze webinar worden alle updates met betrekking tot de situatie en de nieuwe steunmaatregelen voor ondernemers besproken.

FR

https://bit.ly/3cbbL0s

NL

https://bit.ly/2W6jNlz

EEN VRAAG ? EEN BEPAALDE DIENST NODIG ?

Een juridische vraag? Dankzij de steun van DLA Piper, een gerenommeerd internationaal advocatenkantoor, beantwoordt microStart uw juridische vragen. Wij verzamelen uw vragen en sturen ze elke eerste maandag van de maand door naar DLA Piper advocaten. Vervolgens analyseren ze uw vraag, en we sturen u hun antwoord zo snel mogelijk terug.

Een vraag stellen

microStart heeft een virtuele dienst opgezet om micro-ondernemers te ondersteunen. Als u een vraag of een behoefte aan ondersteuning of financiering heeft, neem dan contact op met ons.

>> 02 486 63 41 (FR) / 02 896 54 21 (NL)

>> support@microstart.be

 

DOWNLOAD ONS DOCUMENT MET ALLE STEUNMAATREGELEN VOOR ONDERNEMERS  (geactualiseerd op 06/05/20) 

In dit document vindt u: 

  • Een samenvatting van de beschikbare steunmaatregelen 
  • Steunmaatregelen volgens uw regio
  • Steunmaatregelen volgens uw status

Download hier

RAADPLEEG DE MAATREGELEN VAN DE FEDERALE OVERHEID OF DE REGIONALE OVERHEDEN  MET BETREKKING TOT HULP AAN DE ONDERNEMERS GEDURENDE DEZE CRISISPERIODE

> Maatregelen van de Federale Overheid

> Maatregelen van de Brusselse Overheid

> Maatregelen van de Waalse Overheid

> Maatregelen van de Vlaamse Overheid

 

Download hier ons cashflowplan

Terug naar het begin van de pagina