Naar inhoud

microStart voert een ambitieus herstel- en ondersteuningsplan uit voor micro-ondernemers na de Covid-crisis-19

5 mei 2020

Dankzij de steun van haar eerste partners (BNP Paribas Fortis, Funds For Good, Degroof Petercam, de Bernheim Foundation, Partena Professional en AG Insurance) zet microStart een herstelplan in drie fasen op, gebaseerd op een nieuw systeem van ereleningen (0% ongedekte lening), als aanvulling op de microkredieten om de onmiddellijke en langere termijnbehoeften van de ondernemers na de Covid-19-crisis te financieren. Naast deze financiële oplossingen zal microStart gratis diensten voor coaching en afstandsonderwijs aanbieden. 


microStart doet een beroep op regeringen en particuliere partners om zich bij de financiële partners van dit plan aan te sluiten. 

U bent een ondernemer en u heeft financiële steun nodig om uw bedrijf weer op gang te brengen, dit plan is voor u ontworpen: 

 

>> Ontdek hier ons persbericht over ons herstelplan <<

 

Sinds 2 juni zijn onze microStart-vestigingen elke dag open, van maandag tot vrijdag en van 9 tot 17 uur. 
 

Zij ondersteunen reeds ons herstelplan!

We moeten snel handelen om de duurzaamheid van de micro-ondernemingen te waarbogen in deze crisisperiode en hiervoor hebben we al onze partners nodig. 

microStart wil al haar partners bedanken die reeds hebben bijgedragen aan de financiering van het ereloonfonds van microStart waarvan de behoeften geschat worden op 2 265 000€.