Naar inhoud

Agentschap van Antwerpen

Partena

Een afspraak maken

Team

 • Christ Madoyan

  Advisor

  Christ Madoyan

  Advisor

  christ.madoyan@microstart.be

  Mijn interesse in microfinanciering begon al in 2017 toen ik het vak Micro & Macro-projecten volgde aan de universiteit. Mijn enthousiasme groeide vanwege de mogelijkheden die microfinanciering kan bieden aan klanten die geen toegang hebben tot de traditionele banken. Vanaf dan droomde ik ervan dat dit iets zou kunnen zijn waarin ik mijn carrière kan uitbouwen. Helaas moest ik mijn land (Syrië) verlaten omwille van de burgeroorlog. Na vier jaar in België waar ik verder economie heb gestudeerd aan de VUB en gewerkt heb als  vrijwilliger in een kerk voelde ik dat het de juiste moment was om mijn carrière te starten bij microStart. Hier kan ik zowel mijn analytische als people skills ten volle inzetten.

 • Jochen Lenders

  Branch manager

  Jochen Lenders

  Branch manager

  jochen.lenders@microstart.be

  Afkomstig uit een ondernemersgezin, verliet ik België om een universitaire opleiding te volgen en mijn carrière te starten. Mijn avontuur bracht me naar een groot aantal landen, leerde me 4 extra talen en gaf me de kans om in een handvol grote bedrijfsorganisaties te werken. In mijn vrije tijd richtte ik 2 start-ups op en droeg ik bij aan sociale projecten, door te werken met jonge ondernemers, daklozen, kinderen en atleten.
  Bij mijn terugkeer naar België viel mijn oog op microStart omdat het veel van mijn passies combineert: ondernemerschap, financiën en een sociaal doel. Ik geloof echt in de missie en de waarden van dit bedrijf en ik ben heel blij dat ik de kans krijg om mijn vaardigheden in mijn nieuwe omgeving in te zetten.

Terug naar het begin van de pagina