Naar inhoud

Agentschap van Antwerpen

Een afspraak maken

Team

 • Aurélien Van Caloen

  Branch Manager

  Aurélien Van Caloen

  Branch Manager

  aurelien.vancaloen@microstart.be

  +32(0) 484 97 42 25

  Na een managementstudie en 1 jaar ervaring als financieel controleur, besloot ik mij te wenden tot de microfinancieringssector, met de wens om betekenis te geven aan mijn dagelijks werk. Een aanvullende masteropleiding in microfinanciering in combinatie met stages in dit vakgebied overtuigde mij om in deze sector door te zetten, naar een werk in het vakgebied toe. Als leider van het microkrediet in België en met een dynamische geest leek microStart een logische keuze in mijn onderzoek. Sinds januari 2018 werk ik daar op operationeel niveau om te proberen zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het realiseren van hun dromen.

 • Ahmad Ghali

  Advisor

  Ahmad Ghali

  Advisor

  ahmad.ghali@microstart.be

  Ik heb rechten gestudeerd en ik werkte in Syrië als advocaat, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en bankzaken. Gedreven door mijn passie voor economie en ondernemerschap heb ik de opleiding master bedrijfseconomie gevolgd aan de universiteit Gent. Door mijn werk in de sociale sector besefte ik de noden van de mensen en hoe belangrijk is voor de samenleving dat mensen op elkaar kunnen rekenen en vertrouwen. microStart is niet alleen een financiële instelling, maar ze is ook een toegang tot de maatschappelijke en economische participatie voor gemotiveerde mensen die over onvoldoende middelen beschikken om hun dromen waar te maken. Mensen te paard helpen is een waardevol doel voor mij, daardoor stelde ik mij direct beschikbaar voor de functie van microkrediet adviseur bij microStart waar de solidariteit, respect en gelijkwaardigheid staan centraal.

 • Tim Driesen

  Advisor

  Tim Driesen

  Advisor

  tim.driesen@microstart.be

  Na het behalen van mijn master Marketing Management was het zoeken van een job voor mij een moment van oriëntering. Ik kwam tot het besef dat ik in een bedrijf wilde werken waarbij de sociale impact primeert maar waarbij ik tevens mijn bedrijfskundige kennis maximaal kon inzetten. Wanneer ik dan voor het eerst van MicroStart hoorde leek dit dan ook een schot in de roos. Dit is vandaag nog steeds het geval. Doordat ik mijn sociale vaardigheden kan combineren met mijn economisch inzicht probeer ik elke dag het onderste uit de kan te halen om ieder die het wenst bij te staan in hun ondernemingsdroom. 

Terug naar het begin van de pagina