Naar inhoud

Agentschap van Brussel

Een afspraak maken

Team

 • Sophie Delcorte

  Branch Manager

  Sophie Delcorte

  Branch Manager

  sophie.delcorte@microstart.be

  Enkele jaren geleden ben ik door mijn vriendenkring, mijn activiteiten en mijn studies aan de UCLouvain in managementwetenschappen, me bewust geworden van de sociale en solidaire economie. Het was een openbaring voor mij en ik beloofde mezelf dat ik me ook zou inzetten voor de ontwikkeling en erkenning van een economie die gericht is op mensen en sociale gelijkheid. 

  Ik ben vastbesloten om financiën voor iedereen toegankelijker te maken. Als consulent wil ik iedereen die een bedrijfsproject wil opstarten toegang geven tot financiering, maar ook en vooral tot erkenning en vertrouwen.

 • Samia Batouche

  Branch Manager

  Samia Batouche

  Branch Manager

  samia.batouche@microstart.be

  Travaillant depuis novembre 2019 au sein de microstart comme chargée d'accueil, ça a forgé ma conviction de donner à tout à chacun la possibilité d'entreprendre. Je suis ravie et enthousiaste de continuer à travailler avec microStart autant que conseillère aux côtés des porteurs de projet afin de concrétiser leurs ambitions.

 • Nora Karmaoui

  Advisor

  Nora Karmaoui

  Advisor

  nora.karmaoui@microstart.be

  Mijn academische loopbaan, waarin ik een bachelor in politieke wetenschappen combineerde met een master in ontwikkeling en internationale samenwerking in Brussel, werd geleid door een nieuwsgierigheid en een behoefte om onze samenleving, onze omgeving en hun hoe ze functioneert te begrijpen. Daarna heb ik een masteropleiding gevolgd, gespecialiseerd in microfinanciering. Hier werd mijn aantrekkingskracht voor sociaal ondernemerschap en impactfinanciering geboren.

  Na verschillende stages op het gebied van internationale samenwerking en microfinanciering als projectevaluator, besefte ik al snel dat het mijn drijfveer is om ondernemers op hun pad te begeleiden. Nabijheid, sociaal contact en empowerment zijn inspiratiebronnen die ik in mijn dagelijks leven wil terugvinden.

  Ik ben er namelijk van overtuigd dat het geven van een kans om te ondernemen door empathie te tonen, te luisteren en beschikbaar te zijn, beetje bij beetje naar een sociale en economische ontwikkeling toewerkt. Ik heb microStart leren kennen tijdens mijn studies en het resoneerde bij mij; we delen dezelfde menselijke en professionele waarden en ik vind dit voor mij zinvolle evenwicht tussen een sociale missie en een analytische aspect.

   

 • Axel Teichmann

  Advisor

  Axel Teichmann

  Advisor

  axel.teichmann@microstart.be

  Ik begon mijn studies met één idee in gedachten: als ik afgestudeerd ben, zal ik proberen zo goed mogelijk bij te dragen aan onze maatschappij. 

  Na verschillende beroepservaringen, vooral in het buitenland, waar ik nieuwe vaardigheden kon verwerven en bepaalde aspecten van mijn persoonlijkheid kon ontwikkelen, ben ik op natuurlijke wijze bij microStart terechtgekomen.

  Het is voor mij dan ook een waar genoegen om mijn kennis van economie en microfinanciering te kunnen combineren met mijn passie voor menselijk contact en ondernemerschap, en deze in te zetten om mensen te helpen hun dromen waar te maken.

   

 • Alice Gilliard

  Advisor

  Alice Gilliard

  Advisor

  alice.gilliard@microstart.be

Terug naar het begin van de pagina