Naar inhoud

Agentschap van Brussel

Een afspraak maken

Team

 • Samia Batouche

  Branch Manager

  Samia Batouche

  Branch Manager

  samia.batouche@microstart.be

  Travaillant depuis novembre 2019 au sein de microstart comme chargée d'accueil, ça a forgé ma conviction de donner à tout à chacun la possibilité d'entreprendre. Je suis ravie et enthousiaste de continuer à travailler avec microStart autant que conseillère aux côtés des porteurs de projet afin de concrétiser leurs ambitions.

 • Alice Gilliard

  Advisor

  Alice Gilliard

  Advisor

  alice.gilliard@microstart.be

 • Alexia Sidler

  Advisor

  Alexia Sidler

  Advisor

  alexia.sidler@microstart.be

  Als afgestudeerd Bedrijfsingenieur ben ik begonnen aan een carrière als consultant gedurende 3 jaar, om bedrijven te begeleiden bij hun operationele efficiëntie en veranderingsmanagement.

  Na deze leerzame ervaring voelde ik de behoefte om betrokken te raken bij een project dat een positief verschil zou maken in het leven van individuen. Ik ben blij om deel uit te maken van een ecosysteem dat mijn managementvaardigheden combineert met maatschappelijke betrokkenheid. Het bevorderen van emancipatie door toegang tot krediet en het ondersteunen van ondernemers komt echt overeen met mijn persoonlijke en professionele waarden. Het centraal stellen van de mens, vertrouwen in hem hebben, hem de middelen geven om te slagen en zijn successen vieren, is wat mij drijft in mijn werk.

  Door bij MicroStart te werken, ben ik trots bij te dragen aan een samenleving die inclusiviteit en ondernemerschap bevordert!

 • Sehida Pala

  Entrepreneurs Support Advisor

  Sehida Pala

  Entrepreneurs Support Advisor

  sehida.pala@microstart.be

   

  Met een diploma in de politieke wetenschappen en Europese studies hebben sociale kwesties altijd mijn interesse en nieuwsgierigheid opgewekt, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. Menselijk contact is een essentiële bron in mijn dagelijks leven, na talloze interacties met jongeren die in achtergestelde wijken wonen. Deze sociale interesse is verder versterkt door mijn ervaring binnen een Europees netwerk dat belangrijke spelers in de sociale economie vertegenwoordigt. Ik besefte al snel dat sociale economie een essentieel element is om tal van problemen op te lossen en dat microStart dezelfde menselijke en sociale waarden koestert. Ik zal dan ook met plezier bijdragen aan het bevorderen van ondernemerschap, terwijl ik toekomstige ondernemers ondersteun in hun traject binnen microStart.

Terug naar het begin van de pagina