Naar inhoud

Agentschap van Brussel

Een afspraak maken

Team

 • Sophie Delcorte

  Branch Manager

  Sophie Delcorte

  Branch Manager

  sophie.delcorte@microstart.be

  Enkele jaren geleden ben ik door mijn vriendenkring, mijn activiteiten en mijn studies aan de UCLouvain in managementwetenschappen, me bewust geworden van de sociale en solidaire economie. Het was een openbaring voor mij en ik beloofde mezelf dat ik me ook zou inzetten voor de ontwikkeling en erkenning van een economie die gericht is op mensen en sociale gelijkheid. 

  Ik ben vastbesloten om financiën voor iedereen toegankelijker te maken. Als consulent wil ik iedereen die een bedrijfsproject wil opstarten toegang geven tot financiering, maar ook en vooral tot erkenning en vertrouwen.

 • Samia Batouche

  Branch Manager

  Samia Batouche

  Branch Manager

  samia.batouche@microstart.be

  Travaillant depuis novembre 2019 au sein de microstart comme chargée d'accueil, ça a forgé ma conviction de donner à tout à chacun la possibilité d'entreprendre. Je suis ravie et enthousiaste de continuer à travailler avec microStart autant que conseillère aux côtés des porteurs de projet afin de concrétiser leurs ambitions.

 • Jodi Walo

  Advisor

  Jodi Walo

  Advisor

  jodi.walo@microstart.be

  Na een eerste ervaring in risicobeheer in verschillende commerciële functies, besefte ik dat ik mijn jonge carrière wilde voortzetten in een organisatie met sociale impact.

  Werken voor microStart als adviseur is voor mij een kans om mensen in Brussel, ongeacht hun afkomst, te helpen hun dromen en ambities waar te maken door hen te begeleiden in hun ondernemerstraject.

  In deze functie kan ik mijn kennis op het gebied van analyse, financiën en management combineren met mijn sociale en communicatieve vaardigheden.

   

 • Yannick Cissoko

  Advisor

  Yannick Cissoko

  Advisor

  yannick.cissoko@microstart.be

  Sinds kleins af aan bad ik in een zee van ondernemerschap binnen mijn familie. Ik werd ondergedompeld in een context die mij initiatief, werkzin en nauwkeurigheid heeft bijgebracht. Zo heb ik mijn eerste jaren werkervaring opgedaan in de commerciële sector om nadien in de banksector terecht te komen. Ik ben altijd op zoek naar ethiek en zingeving in mijn werkomgeving, dus ik ben heel fier om het team van microStart te hebben vervoegd. Zo kan ik mijn steentje bijdragen om mensen zo goed mogelijk te helpen bij het waarmaken van hun ondernemersprojecten.

   

 • Ikrame Faitah

  Advisor

  Ikrame Faitah

  Advisor

  ikrame.faitah@microstart.be

  Ondergedompeld in de wereld van het ondernemerschap sinds ik een klein meisje was dankzij mijn vader, besloot ik om business te studeren en zo kwam ik bij EPHEC terecht voor een opleiding in buitenlandse handel. Na een eerste ervaring in de detailhandel, beloofde ik mezelf te werken voor een betere wereld. Zo werkte ik als impulsmakelaar en administratief manager bij de Université Populaire d'Anderlecht, een vereniging voor permanente vorming. Steeds op zoek naar meer uitdagingen, ben ik op zoek gegaan naar een structuur die de associatieve en de ondernemerswereld zou combineren en zo heb ik microStart ontdekt. Overtuigd van de geldigheid van de missie van microStart en van haar waarden zoals respect, vertrouwen en solidariteit, stond ik te popelen om een rol te spelen in deze verandering en een nieuw avontuur te beginnen als consultant bij microStart en om een nieuw avontuur te beginnen als microkredietadviseur bij microStart.

 • Michael Tambwe

  Reception Officer

  Michael Tambwe

  Reception Officer

  michael.tambwe@microstart.be

  Aangezien ik mijn studies heb gedaan in administratie en personeelsbeheer, zijn beschikbaarheid en behulpzaamheid voor mij essentieel bij de job van onthaalmedewerker. Via kennissen en familie leef ik sinds mijn 18 jaar in een commerciële en ondernemerswereld, gefascineerd door de verschillende aspecten van het bedrijfsleven. Me nuttig voelen en mensen de mogelijkheid te geven om te ondernemen geeft me ware voldoening.

   

Terug naar het begin van de pagina