Naar inhoud

Permanentie Hasselt

Partena Professional

Een afspraak maken

Team

 • Tim Driesen

  Branch Manager

  Tim Driesen

  Branch Manager

  tim.driesen@microstart.be

  Na het behalen van mijn master Marketing Management was het zoeken van een job voor mij een moment van oriëntering. Ik kwam tot het besef dat ik in een bedrijf wilde werken waarbij de sociale impact primeert maar waarbij ik tevens mijn bedrijfskundige kennis maximaal kon inzetten. Wanneer ik dan voor het eerst van MicroStart hoorde leek dit dan ook een schot in de roos. Dit is vandaag nog steeds het geval. Doordat ik mijn sociale vaardigheden kan combineren met mijn economisch inzicht probeer ik elke dag het onderste uit de kan te halen om ieder die het wenst bij te staan in hun ondernemingsdroom. 

 • Jarde Vangelooven

  Advisor

  Jarde Vangelooven

  Advisor

  jarde.vangelooven@microstart.be

  Ik heb altijd graag met mensen gewerkt. Daarom koos ik om op de hogeschool Toegepaste Psychologie te studeren. Na mijn studies Toegepaste Psychologie, besloot ik een master te volgen in Bestuurskunde en Publiek management. Na mijn studies was ik op zoek naar een professionele uitdaging waarbij ik echt mensen kon helpen. Uit eerdere stage-ervaringen besefte ik dat lang niet alle mensen de kansen krijgen die ze verdienen. Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht bij microStart terecht. Bij microStart heb ik de kans een positieve impact te maken op de maatschappij en mensen te helpen met het realiseren van hun dromen.

 • Gracia Nsingi

  Advisor

  Gracia Nsingi

  Advisor

  gracia.nsingi@microstart.be

  Na 10 jaar ervaring als krediet advisor in de persoonlijke lening en consumenten krediet was ik opzoek naar iets waar ik nog altijd veel klanten contact zal hebben en hun kunnen helpen met hun droomwensen. Wat mij heel veel aantrok bij microStart was dat ze iedereen een kans geven om hun dromen waar te maken ongeacht hun afkomst of achtergrond. En omdat ik 5 talen spreekt vind ik het leuk om in verschillende talen klanten te kunnen verder helpen.

   
 • Christ Madoyan

  Advisor

  Christ Madoyan

  Advisor

  christ.madoyan@microstart.be

  Mijn interesse in microfinanciering begon al in 2017 toen ik het vak Micro & Macro-projecten volgde aan de universiteit. Mijn enthousiasme groeide vanwege de mogelijkheden die microfinanciering kan bieden aan klanten die geen toegang hebben tot de traditionele banken. Vanaf dan droomde ik ervan dat dit iets zou kunnen zijn waarin ik mijn carrière kan uitbouwen. Helaas moest ik mijn land (Syrië) verlaten omwille van de burgeroorlog. Na vier jaar in België waar ik verder economie heb gestudeerd aan de VUB en gewerkt heb als  vrijwilliger in een kerk voelde ik dat het de juiste moment was om mijn carrière te starten bij microStart. Hier kan ik zowel mijn analytische als people skills ten volle inzetten.

Terug naar het begin van de pagina