Naar inhoud

Cathy, personenvervoer

19 oktober 2021

CATHY
Personenvervoer
Gerpinnes, Charleroi

 

Van Zuid-Afrika naar Frankrijk via Ivoorkust om zo in 2011 in België te landen. We kunnen zeggen dat Cathy al heel wat gezien heeft. 

« microStart gaf me een startpunt » 
 

Cathy krijgt later een nieuwe financiering om een auto aan te schaffen en te voldoen aan de groeiende vraag.


 

Als assistente in een verpleeghuis vond Cathy geen werk in haar vakgebied toen ze in België aankwam. Dan begint een nieuwe reis: huishoudens, voorbereiding van bestellingen, hotels, schoonheidssalons. Na acht jaar moedigen haar man en haar zoon haar aan om de sprong te wagen. Cathy aarzelt, maar, gesteund door haar familie, vertelt ze zichzelf dat ze het kan. Vervolgens klopt ze aan bij microStart.
microStart financiert de aankoop van een bestelwagen waarmee ze transportdiensten aanbiedt aan bedrijven en  scholen. 


 

 

 

In België is minder dan een derde van de ondernemers een vrouw. Ook al stijgt het aantal vrouwen jaarlijks bij de nieuwe ondernemers, toch aarzelen velen van hen nog om een bedrijf op te starten.

In dit verband, organiseert microStart een campagneweek om het vrouwelijk ondernemerschap in België in de kijker te zetten en te trachten de drempels voor toegang te verlagen.
Aan allen die het project, de overtuiging of de wens hebben om ondernemer te worden, nodigen wij u uit om van 18 tot 22 oktober 2021 met ons mee te doen. Al onze evenementen zijn gratis.

 

ONTDEK ONZE PROGRAMMA

 
MICROSTART HAINAUT

Boulevard Tirou 130, 6000 Charleroihainaut@microstart.be - tel. O7/ 196 09 87

 

Terug naar het begin van de pagina