Naar inhoud

Nabil, manager van een Syrisch restaurant in Walhain

15 juni 2021

Nabil
Syrisch restaurant
Walhain, provincie Waals-Brabant

 

HIER KOKEN MET SMAKEN VAN ELDERS

Nabil komt oorspronkelijk uit Syrië, maar kwam 20 jaar geleden naar België. Hij was hobbykok en -timmerman, en wilde een opleiding schrijnwerkerij volgen. Hij had toen helaas nog geen papieren, waardoor de toegang tot de opleiding werd geweigerd. 
Zodra zijn situatie in 2010 was geregulariseerd, opende hij een snackbar in Brussel, die hij een jaar later stopzette. Nabil werkt dan links en rechts, altijd gedreven door dit verlangen om vrij te zijn, onafhankelijk te zijn.

Nabil's project werd door alle banken geweigerd en het was bij microStart dat hij een luisterend oor vond bij Sarah, zijn adviseur, en dat hij een lening kreeg om zijn eerste uitgaven te betalen. 

Om te slagen zal Nabil hard werken. Hij heeft vertrouwen in de toekomst want zijn droom is begonnen!

 

Ontmoet Nabil > Facebook Pagina

 


Nabil was al lang op zoek naar de juiste plek om zijn restaurant te openen en vandaag heeft hij die gevonden. In februari opende zijn restaurant Moura de deuren in Walhain. Nabil kookt verschillende specialiteiten uit zijn land, geserveerd als mezze.

 
© www.revezlimage.com

 

 

Van 14 tot 18 juni 2021 organiseert microStart voor het eerst een week lang een campagne om haar aanwezigheid op het terrein te versterken, zo dicht mogelijk bij (toekomstige) micro-ondernemers om hen de mogelijkheid te bieden onze adviseurs te ontmoeten.
Tijdens deze week biedt microStart samen met haar partners gratis workshops en informatiemomenten aan om het lokale ondernemerschap te ondersteunen.

 

ONTDEK ONZE PROGRAMMA

 

MICROSTART HAINAUT

Boulevard Sainctelette 77, 7000 MONS - hainaut@microstart.be - tel. O7/ 196 09 87

 

Terug naar het begin van de pagina