Naar inhoud

Shadia, autoverhuur met chauffeur

20 oktober 2021

SHADIA
Autoverhuur met chauffeur
Brussel

« Ondernemer zijn is vrij zijn » 

 

Shadia groeide op in Nederland, maar woonde met haar gezin al tien jaar in Rwanda toen zij en haar man besloten terug te keren naar Europa om hun drie kinderen op te voeden.


 

Sindsdien werkt Shadia met verschillende chauffeurs, waardoor ze het beheer van haar bedrijf kan verzoenen met haar rol als moeder.


Als ze in 2018 in België aankomt, vindt ze een baan in een grote confectieketen. Al is deze baan een kort leven beschoren,  want Shadia staat te popelen om haar eigen bedrijf te beginnen.

Gedreven door haar ondernemersgeest en haar wil om te bewijzen dat ook vrouwen dat kunnen, klopt ze aan bij microStart. microStart helpt haar bij de aankoop van haar voertuig en de financiering nodig om haar bedrijf te starten.


 
 

 

 

In België is minder dan een derde van de ondernemers een vrouw. Ook al stijgt het aantal vrouwen jaarlijks bij de nieuwe ondernemers, toch aarzelen velen van hen nog om een bedrijf op te starten.

In dit verband, organiseert microStart een campagneweek om het vrouwelijk ondernemerschap in België in de kijker te zetten en te trachten de drempels voor toegang te verlagen.
Aan allen die het project, de overtuiging of de wens hebben om ondernemer te worden, nodigen wij u uit om van 18 tot 22 oktober 2021 met ons mee te doen. Al onze evenementen zijn gratis.

 

 

ONTDEK ONZE PROGRAMMA

 
MICROSTART BRUSSEL

Rue de Fiennes 77, 1070 Anderlecht - brussels@microstart.be - tel. 02/ 888 61 00

 

Terug naar het begin van de pagina