Naar inhoud

Susanna, manager van een exclusieve damesboetiek in Kortrijk

17 juni 2021

SUSANNA
Exclusieve damesboetiek Visconti Donna
Kortrijk

 

BOUTIQUE DE RÊVES

Susanna kreeg een kans, greep ze, en voor ze het wist nam ze de Italiaanse damesboetiek Visconti Donna over die ze nu sinds 3 jaar runt. 
Als Waalse student beslist Susanna om in Kortrijk te studeren om Nederlands te leren. Dit combineert ze met een job als jobstudente in een damesboetiek. Ze heeft sinds kinds af aan een passie voor mode en fashion, maar nooit droomde ze ervan om onderneemster te worden. Tot het aanbod er kwam en ze de boetiek waar ze als jobstudente werkte overnam. “Er was direct een klik!”

Een boodschap voor mensen die aarzelen om de stap naar ondernemerschap te zetten? “Niet opgeven, blijven ondernemen, durven. Er bestaan organisaties zoals microStart die je kunnen steunen op basis van je persoonlijke situatie. Blijf geloven in je dromen!”

 

Ontmoet Susanna > Facebook Pagina

  


Voor haar betekent ondernemerschap 100% aanwezig zijn en al haar klanten persoonlijk kennen. Dat heeft ze van haar familie geleerd, waar iedereen ondernemer is. Klanten zijn het allerbelangrijkste volgens haar, want zonder hen heeft het geen zin. “Je moet het graag doen, met passie. Je moet je thuis voelen in je zaak”. 

Maar ook in de buurt waar je onderneemt! Kortrijk is een compacte stad met veel lokale ketens. Er heerst een gezonde concurrentie, en samenwerken met de lokale handelaars is heel belangrijk volgens Susanna. Zo maakt ze deel uit van een Whatsapp-community van meer dan 300 Kortrijkse lokale handelaars. Heel nuttig voor het delen van info en evenementen.

 
© www.revezlimage.com

 Van 14 tot 18 juni 2021 organiseert microStart voor het eerst een week lang een campagne om haar aanwezigheid op het terrein te versterken, zo dicht mogelijk bij (toekomstige) micro-ondernemers om hen de mogelijkheid te bieden onze adviseurs te ontmoeten.
Tijdens deze week biedt microStart samen met haar partners gratis workshops en informatiemomenten aan om het lokale ondernemerschap te ondersteunen.

 

ONTDEK ONZE PROGRAMMA

 

MICROSTART GENT

Voormuide 41, 9000 Gent - gent@microstart.be - tel. 09/ 277 93 39

 

Terug naar het begin van de pagina