Naar inhoud

Valeria laat Brugge bruisen

“Als jonge mama is het absoluut niet evident te kiezen voor een ondernemersverhaal. Het vergt durf, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen om de sprong te wagen.”

Met de Brugse binnenstad als decor vinden we onze weg naar TeaREX.

Een eigentijdse en warme  zaak waar we worden opgewacht door een al even warme gastvrouw, Valeria. Bubble Tea en bubble waffles zijn in opmars en dat was ook Valeria niet ontgaan. Ze neemt ons mee in haar ondernemersverhaal.

Na jaren als zelfstandige nagelstyliste  in bijberoep waagde Valeria de sprong naar een voltijds zelfstandige bestaan. Als nagelstyliste zag ze namelijk weinig toekomst als zelfstandige. Na een bezoek aan Amsterdam vond ze een nieuwe passie: bubble tea. In Brugge was er op dat moment slechts één zaak die bubble tea verkocht, dus zag Valeria mogelijkheden. 

Gesterkt door de steun van haar man ging Valeria op zoek naar financiering. Een pad vol obstakels met verschillende weigeringen van banken bracht Valeria uiteindelijk bij microStart. Haar adviseur bij microStart geloofde sterk in haar verhaal en zo verkreeg Valeria een krediet. Een droom die van start kon gaan.

Valeria is een doortastende ondernemer die de obstakels niet schuwt. Ze vertelt ook over de moeilijkheden die haar pad kruisten. Als jonge mama is het absoluut niet evident te kiezen voor een ondernemersverhaal. Het vergt durf, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen om de sprong te wagen. Valeria waagde de sprong en werd beloond met een prachtige zaak. 

Als je ooit in Brugge bent, ga er proeven van een heerlijke bubble tea en ontmoet een ongelooflijk inspirerende ondernemer.

 

 

Terug naar het begin van de pagina