Naar inhoud

Abelone startte als modeontwerpster in Antwerpen

“Mijn eigen winkel hebben is de perfecte gelegenheid om mensen uit te nodigen in mijn wereld, in mijn fantasie.”

Abelone, afkomstig uit een familie van ondernemers en al sinds haar kindertijd gepassioneerd door kunst en mode, vierde in mei de opening van haar concept store in Antwerpen. In haar winkel verkoopt Abelone unieke kleding van hoge kwaliteit voor vrouwen en mannen. om ervoor te zorgen dat er voor elk wat wils is, zijn er ook een paar uniseks stukken.

Abelone komt oorspronkelijk uit Denemarken en laat zich voor haar universum inspireren door Scandinavische kunst, met eenvoudige en minimalistische lijnen. Haar filosofie? Afstappen van "fast fashion" door ethisch en eco-verantwoord te werken met Europese en gerecycleerde stoffen.

Zij ontmoette microStart op het juiste moment: Abelone droomde ervan haar collecties te ontwikkelen en haar eigen boetiek te hebben. Zij voelde zich onmiddellijk gehoord en vertrouwd door haar adviseur. "Vandaag weet ik dat ik altijd een beroep kan doen op microStart als ik twijfels of vragen heb.”

"Mijn eigen winkel hebben is de perfecte gelegenheid om mensen uit te nodigen in mijn wereld, in mijn fantasie. Het is hen erbij betrekken en hen een verhaal vertellen. Voor mij is het pure creativiteit."

De diversiteit van haar klanten, van alle leeftijden, nationaliteiten en seksuele geaardheden, is een echte bron van inspiratie voor de Deense ontwerpster. Ze vindt het prachtig om te zien dat haar klanten meer vertrouwen in zichzelf en hun lichaam krijgen als ze haar ontwerpen dragen.

Met haar hoofd vol projecten, is zij van plan om in de nabije toekomst voorbestellingen te lanceren (om klantenbinding op te bouwen en alleen te produceren wat gekocht zal worden) en zou zij graag een aantal van haar lokale producties in Portugal en Europa willen verkopen.


Bezoek haar website of haar Instagram-account !

 

 

ONTDEK HET VERHAAL VAN ABELONE IN DEZE VIDEO

 

Terug naar het begin van de pagina