Naar inhoud

Elise, zaakvoerder Bistro

18 oktober 2021

ELISE
Zaakvoerder Bistro
Eindhout, Antwerpen

« Als mensen binnenkomen, wil ik dat ze zich thuis voelen »

 

Tijdens haar studies werkte Elise in de hotel- en restaurantsector. Na haar afstuderen nam ze een jaar vrij om na te denken over haar beroepskeuze.

Uiteindelijk werd het beslist, en ze wist het diep vanbinnen: Elise zou in de horeca gaan werken! 

 

 Toen de kans zich voordeed om het restaurant in haar kleine dorpje Eindhout te kopen, besloten Elise en haar moeder de handen in elkaar te slaan en ervoor te gaan.

Toen hun kredietaanvraag door de bank werd geweigerd, heeft microStart hen financieel gesteund bij de oprichting. Sinds oktober 2020 is De Oude Melkerij een klein familiebedrijf. Elise werkt graag in teamverband, waarbij teamwork, teamspirit en communicatie sleutelwoorden zijn. 

Uiteindelijk moet iedereen, werknemer of klant, zich thuis voelen bij De Oude Melkerij!


Ontmoet Elise > Facebook pagina

 In België is minder dan een derde van de ondernemers een vrouw. Ook al stijgt het aantal vrouwen jaarlijks bij de nieuwe ondernemers, toch aarzelen velen van hen nog om een bedrijf op te starten.

In dit verband, organiseert microStart een campagneweek om het vrouwelijk ondernemerschap in België in de kijker te zetten en te trachten de drempels voor toegang te verlagen.
Aan allen die het project, de overtuiging of de wens hebben om ondernemer te worden, nodigen wij u uit om van 18 tot 22 oktober 2021 met ons mee te doen. Al onze evenementen zijn gratis.

 

ONTDEK ONZE PROGRAMMA

 
MICROSTART ANVERS

Dambruggestraat 26, 2060 Antwerpen - antwerpen@microstart.be - tel. 03/555 92 95

Terug naar het begin van de pagina