Naar inhoud

Gwendolina, vegetarisch restaurant

21 oktober 2021

GWENDOLINA
Vegetarisch restaurant
Gent

« Als je weet wat je wilt en hoe je het moet uitbouwen, niet twijfelen, doen »

 

Na haar laatste horeca ervaring in Brazilië zwoer Gwendolina de horeca af. Nooit meer, dacht ze. Ze startte een een opleiding voetreflexologie en medische pedicure. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In een door omstandigheden moeilijke periode, herinnerden haar dochters Gwendolina  aan haar ongelooflijke kookkunsten.
 

 Gezien het ook helemaal niet evident was om van 0 te starten als medische pedicure, hervond Gwendolina haar oude maar in geen geval roestige liefde. Koken. Een krediet van microStart was de start van een mooi verhaal, restaurant Mana zag het levenslicht. Een vegetarische keuken met op en top verzorgde en biologische producten.

Na de start nam Gwendolina nog meermaals contact op met Sara, haar adviseur bij microStart, voor al haar vragen. Vandaag  staat Mana Gent als een huis, heeft een corona-crisis overleefd en kan de toekomst vol goede moed  welkom heten.

Ontdek Gwendolina > Facebook Pagina

 


In België is minder dan een derde van de ondernemers een vrouw. Ook al stijgt het aantal vrouwen jaarlijks bij de nieuwe ondernemers, toch aarzelen velen van hen nog om een bedrijf op te starten.

In dit verband, organiseert microStart een campagneweek om het vrouwelijk ondernemerschap in België in de kijker te zetten en te trachten de drempels voor toegang te verlagen.
Aan allen die het project, de overtuiging of de wens hebben om ondernemer te worden, nodigen wij u uit om van 18 tot 22 oktober 2021 met ons mee te doen. Al onze evenementen zijn gratis.

 

ONTDEK ONZE PROGRAMMA

 
MICROSTART GENT

Voormuide 41, 9000 Gent - gent@microstart.be - tel. 09/ 277 93 39

Terug naar het begin van de pagina