Gwendolina opende haar vegetarische restaurant in Gent
“Als je weet wat je wilt en hoe je het moet uitbouwen, niet twijfelen, doen.”
Na haar laatste horeca ervaring in Brazilië zwoer Gwendolina de horeca af. Nooit meer, dacht ze. Ze startte een opleiding voetreflexologie en medische pedicure. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In een door omstandigheden moeilijke periode, herinnerden Gwendolina's dochters aan haar ongelooflijke kookkunsten.
Aangezien het ook helemaal niet evident was om van nul te starten als medische pedicure, hervond Gwendolina haar oude maar in geen geval roestige liefde. Koken. Een krediet van microStart was de start van een mooi verhaal, restaurant Mana zag het levenslicht. Een vegetarische keuken met op en top verzorgde en biologische producten.
Na de start nam Gwendolina nog meermaals contact op met Sara, haar adviseur bij microStart, voor al haar vragen. Vandaag staat Mana Gent als een huis, heeft het een coronacrisis overleefd en kan de toekomst vol goede moed tegemoet.
Bezoek haar Facebook-pagina of haar Instagram-account !