Naar inhoud

Pauline, indisch restaurant

22 februari 2022

PAULINE
I
ndisch restaurant
Luik

“microStart geloofde in mij, dat heeft me een enorme boost gegeven.”
 

Pauline zette haar eerste stappen in de keuken als stagiaire in een klein Luiks restaurantje, gerund door een vrouw die haar de passie van het vak doet ontdekken.


 

Sinds de opening van Star of India in 2014 staat microStart in nauw contact met Pauline, waardoor haar evolutie van dichtbij kon opgevolgd worden. Het restaurant heeft dankzij het aanbieden van afhaaleten niet te veel geleden onder de periodes van lockdown, Pauline heeft trouwe klanten en de zaak loopt goed. Pauline verheugt zich wanneer haar klanten de smaken van hun land herontdekken, zonder te weten dat er een Belgische in de keuken staat.


Ontdek Pauline op Facebook en op haar website !


Tijdens haar lange trips naar India ontdekt Pauline de Indische keuken en wordt ze verliefd op de noordoostelijke regio van het land. Terug in Luik, na enkele jaren werkloosheid, is Pauline vastberaden om te leven van haar passie.

Toevallig komt ze in aanraking met microStart, nadat ze bij alle banken was gaan aankloppen. Ze krijgt snel een afspraak en ze ontmoet haar adviseur aan wie ze haar levenstraject en project uitlegt. Dankzij het luisterende oor voelt Pauline zich zelfverzekerd en microStart beslist haar een financiering toe te kennen voor de opening van haar restaurant.
 

 


 

In 2021 hebben bijna 650 personen (waarvan 152 personen zonder werk) een zaak kunnen starten of uitbreiden dankzij financiering en begeleiding van microStart.

 Aangezien dromen realiseren vaak begint met een ontmoeting organiseert microStart, samen met haar partners, van 7 tot 11 maart een campagne om werkzoekenden te sensibiliseren en te informeren over het starten van een zaak.


 

ONTDEK ONZE PROGRAMME

 
MICROSTART LIÈGE

Boulevard de la Sauvenière 58, 4000 Liège - liege@microstart.be - tel. 04/ 277 91 25

 

 

Terug naar het begin van de pagina